ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.07.2012
Extrem de nemulțumit
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
AUTORUL NU ar recomanda
TIPĂREȘTE
Pe plaja de la Saturn, in zona Hotelului Hora exista o terasa mare si cu de toate, de la pizza la mancare gatita si cofetarie.
Am facut gresala sa vreau un frappe de la aceasta terasa, precizez ca pe meniu au cam 12-15 feluri de frappe. Sotul meu a intrebat-o pe vanzatoare care este varianta pe care ar recomanda-o ea, la care vanzatoarea a raspuns: " ce ma intereseaza pe mine, cumpara care vrei... "
Dupa aceasta minunata intamplare si dupa impresia lasata de Hotelul Cleopatra (asa cum se poate vedea in review -ul de la Cleopatra) am jurat ca nu mai calc in Saturn nici o data.
## end review sc
Trimis de claudia76 in 10.07.12 16:24:46
Trimis de claudia76 in 10.07.12 16:24:46
Validat / Publicat: 10.07.12 17:32:37
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudia76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Saturn?, VENUS / SATURN" (nou-creată pe sait)
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Saturn?:
- Jul.2023 Super yumm Chef Berry — scris în 09.07.23 de ux129658 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Terasa Galbenă] Misterul terasei Galbene — scris în 24.07.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa hotel Cerna [Saturn]] Cerna — scris în 02.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa La Manuc] La Manuc — scris în 26.09.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Terasa Galbenă] Multumit de ce am mancat — scris în 29.04.22 de Santy1234 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Terasa Nautic] Nautic — scris în 26.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Terasa Mihaela] Mihaela — scris în 29.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ