Blue fish
Blue fish e în Saturn, chiar lângă plajă, colț cu o alee ce vine din fața hotelului Prahova, peste drum de vraja mării.
Are o terasă elegantă și două săli interioare cu scaune de lemn, stilizate. Pe terasă, deasupra meselor are niște cabluri din alea cu becuri din loc în loc. Terasa nu este acoperită, mai deschid câte o umbrelă la nevoie.
Este un loc elegant și bine organizat. Procedurile de servire s-au desfășurat ca la carte, banal chiar. Am fost într-o după-amiază când toată lumea era la plajă și eu am fugit de la piscină. Cunoscând ce renume nefast are Saturn, mă gândesc: restaurantul ăsta chiar nu cadrează cu așa ceva pentru că este fix cum ar trebui să fie. Am servit cu drag ceva soft: o salată și un orez cu legume și chiar au fost delicioase, mai ales orezul că salata e salată, nu ai multe ce să-i faci dar orezul era bine combinat cu lugumele componente și soft. A fost o gustare delicioasă = salată: 11 lei, orez cu legume: 9 lei, tips 2 lei, total 22, cifră magică.
Pe lângă de-astea mai au tot felul de trăsnăi prin meniu, cum se obișnuiește la mare: pește - tăt felu' preparate calde, pizze, paste, nah, de toate.
despre SERVICII
Fix cum trebuie,
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
A fost delicios,
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Peste gardul terasei, ghiceai și-un colț de plajă,
Trimis de Mioritik in 20.07.21 08:46:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Super yumm Chef Berry — scris în 09.07.23 de ux129658 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Terasa Galbenă] Misterul terasei Galbene — scris în 24.07.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa hotel Cerna [Saturn]] Cerna — scris în 02.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa La Manuc] La Manuc — scris în 26.09.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Terasa Galbenă] Multumit de ce am mancat — scris în 29.04.22 de Santy1234 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Terasa Nautic] Nautic — scris în 26.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Terasa Mihaela] Mihaela — scris în 29.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ