Trattoria Pizzeria La Tavernetta - pont restaurant bun in Roma!
buna, recunosc o mare problema pe care o intalnim toti cand mergem in special in citybreak-uri... unde mancam, bun si ieftin si daca se poate si pe saturate si mai ales daca esti si vegetarian (poate nu ar fi rau sa fie o sectiune speciala pentru asta, tinand cont ca suntem tot mai multi vegani, vegetraieni), recunosc ca incerc sa ma documentez inainte de a vizita un loc nou pentru a gasi cele mai bune oportunitati...
Trattoria Pizzeria La Tavernetta am descoperit-o din intamplare. aflanduse in vecinantatea hotelului Des Artistes unde am fost cazati, raspunzand invitatiei pe care ne-a adresat-o chelnerul care incerca sa 'agate' clienti in fata restaurantului si bineinteles preturile rezonabile...
Ei partea buna incepe in momentul in care am inceput conversatia si aflanduse ca suntem romani, chelenerul, egiptean, restaurantul la fel, cheama de la bucatatrie pe domna Matilda, bucatatreasa, romanca de-a noastra, ei bine, ne-am inteles perfect, retete adaptate dupa gustul nostru cu sugesti locale, portii mai mari si servire promta..
Mentionez ca este si un al doilea restaurant, acelasi 'stapan' la care tot doamna Matilda e bucatareasa, aflat la 100 de metrii in care se poate servii stil bufet din vreo 20 de sortimente de mancare tot ce iti incape pe farfurie, doua marimi la 4.5 sau 9 euro, foarte buna, specific italia si arab, Ristorante Tre Archi...
Recomand, o sa pun poze, nu prea multe... sa aveti pofta daca ajungeti acolo... si nu numai!
Trimis de viorelpop in 17.02.16 17:42:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (viorelpop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cred ca recomandarea ta este mai mult decat binevenita mai ales ca la Roma merg multi romani (imi doresc sa fiu si eu unul dintre ei cat mai curand). Asa ca te votez cu mare drag insa daca vrei sa ne chinuiesti putin si sa pui si poze (dar seara ca sa visam frumos), cine stie poate iti bag si un vot negativ . Glumesc, pozele nu ar face altceva decat sa spune "Vedeti ca am avut dreptate! ". Multumim frumos.
multumesc, o sa pun, trebuie doar sa am acces la telefonul sotiei mele... de data aceasta au fost facute de ea! sunt cateva...cel mai bine te vei convinge cand vei ajunge acolo si o sa cunosti pe doamna Matilda!
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
mai sunt cateva, dar sunt facute cu apartul foto al prietenilor nostri, n masura ce le vom primi vom mai pune!
- Oct.2022 Experienţe culinare romane şi nu numai — scris în 06.09.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Mar.2022 [Restaurant La Famiglia] La Famiglia - mancare italieneasca delicioasa — scris în 29.03.22 de lumit06 din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2021 [Ristorante Tonnarello] Restaurant Tonnarello - in cartierul Trastevere — scris în 19.11.21 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 [Ristorante Baccanale Campo de' Fiori Roma] La Bacanale — scris în 27.11.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 [Restaurant Angelino ai Fiori] Angelino ai Fiori — scris în 25.11.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Mar.2017 [Trattoria Moderna] Trattoria Moderna, Roma — scris în 24.03.17 de belcris din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 [Ristorrante Archimede S. Eustachio] Restaurant Archimede — scris în 03.02.17 de georgiana2002 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ