ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.04.2013
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Suceava
ÎNSCRIS: 15.04.13
STATUS: UCENIC
LUNA
APR-2013
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 1 MIN

    Savoare - Restaurant Joe Padella

    TIPĂREȘTE

    Joe Padella este un restaurant cu specific zonelor Puglia si Calabria. Combinatii si gusturi mai putin intalnite.

    Mancarea este excelenta si la un pret foarte bun. Totul e proaspat si se simte calitatea materiilor prime.

    Proprietarii sunt foarte amabili si implicati. Patroana este rusoaica si vorbeste foarte "bini" moldoveneste.

    Nu va sfiiti sa cereti detalii despre meniuri. Sunt foarte bucurosi sa va explice din ce si cum sunt facute.

    Va recomand sa intrebati si daca au pregatit ceva in afara meniului.

    Mie mi s-a oferit un fel de musaca din hamsii proaspete, vinete si miez de paine care m-a surpins. Daca as fi citit undeva aceasta combinatie, nu as fi crezut ca poate fi atat de buna. Ei o gatesc numai atunci cand au hamsii proaspete (alice in italiana, anchoivy in engl).

    Este unul din putinele lucruri pentru care as revizita Roma

    ## end review sc

    [fb]
    ---
    Trimis de emilg in 15.04.13 19:43:14
    Validat / Publicat: 15.04.13 21:00:07

    VIZUALIZĂRI: 3503 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (emilg); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2250 PMA (din 4 voturi)

    ECOURI la acest articol

    3 ecouri scrise, până acum

    webmaster87
    [15.04.13 19:52:10]
    »

    @emilg: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.

    Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

    Pentru cei interesaţi, saitul restaurantului este: joepadellaroma.com

    Dragoș_MD
    [15.04.13 21:29:19]
    »

    @emilg: sună interesant. Pentru cei care doresc detalii, am găsit saitul lor oficial, de unde se poate afla și unde e poziționat (lucru pe care l-ai omis din articol), și faptul că în pofida impresiei că...

    hamsii proaspete (alice in italiana, anchoivy in engl)

    de fapt se spune (citez din meniul lor):

    Spaghetti con Acciughe e Pan Grattato

    Spaghetti with Anchovees and Bread Crumbs

    Nu ai menționat nimic despre tipicul coperto (& pane, eventual) - cam cât era la ei? (pe sait lipsește informația asta și mai ales nouă ne e foarte utilă).

    Pe TripAdvisor are la fel, note bunicele și recenzii bune.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    emilgAUTOR REVIEW
    [16.04.13 11:20:58]
    »

    @Dragos: nu taxau coperto.

    Despre ceea ce povesteam eu, nu erau spaghete. Era ceva care nu este in meniu si care se numea Parmigiano di alici (chiar daca nu are parmezan).

    Acelasi peste se numeste Alici cand e proaspat si Acciughe cand e sarat si conservat in ulei.

    Din meniu recomand: Orecchiette alla Bottarga e Fiori di Zucca

    Little Ears pasta with Bottarga and Zucchini Blassons

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    emilg
    Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Roma?:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.038880109786987 sec
    ecranul dvs: 1 x 1