That's Amore o experienta fantastica!
Va recomand acest loc, care pentru noi ramane una dintre cele mai frumoase amintiri.
Un restaurant aproape de Fontana di Trevii cu mancare, servire si preturi rezonabile (pt Roma) micut dar incantator.
Am trecut de cateva ori pe zi pe langa el dar fiind chiar vis-a -vis de hotel (vezi impresii) nu am intrat decat in ultima seara si a doua zi la pranz inainte de plecare.
Personalul prietenos si atent cu toti clientii iar mancarea cu gust si arome pefect combinate, din ingrediente naturale, cu paste Home Made si un vin al casei excelent. (stiu ca suna ca intr-o reclama dar este pur adevar)
Va recomand deserturile noastre care au fost demne de master chef: semifreddo That's Amore si millefoglie with chantilly cream and flakes of chocolate.
Am fost intampinati de Fabio, propietarul restaurantului care este si chef dar asta nu am aflat decat a doua zi la pranz cand am intrat in local si acolo era un grup de turisti straini care participau la THAT'S AMORE COOKING LESSON si care se distrau invatand sa modeleze diverse forme de paste si pizza.
Atmosfera creeata era atat de vesela incat m-as intoarce la Roma doar ca sa particip la asa ceva, in grup era si o actrita americana nu foarte cunoscuta dar extrem de simpatica si volubila
Stiam ca o cunosc de undeva asa ca am privit-o indelung, mi-a zambit larg, iar cand am intrebato de unde o cunosc mi-a spus la ureche ca este actrita dar calatoreste incognito.
Asa ca va recomand sa nu ratati acest loc minunat.
Trimis de inoa2 in 09.08.12 00:46:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (inoa2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2022 Experienţe culinare romane şi nu numai — scris în 06.09.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Mar.2022 [Restaurant La Famiglia] La Famiglia - mancare italieneasca delicioasa — scris în 29.03.22 de lumit06 din BACAU - RECOMANDĂ
- Oct.2021 [Ristorante Tonnarello] Restaurant Tonnarello - in cartierul Trastevere — scris în 19.11.21 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 [Ristorante Baccanale Campo de' Fiori Roma] La Bacanale — scris în 27.11.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 [Restaurant Angelino ai Fiori] Angelino ai Fiori — scris în 25.11.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Mar.2017 [Trattoria Moderna] Trattoria Moderna, Roma — scris în 24.03.17 de belcris din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jan.2017 [Ristorrante Archimede S. Eustachio] Restaurant Archimede — scris în 03.02.17 de georgiana2002 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ