Un adevarat festin - Popasul Pescarilor
am fost la Popasul Pescarilor la sfarsitul lunii septembrie si cu siguranta o sa mai revin.
intr-o zi de duminica la sfarsitul sezonului era plin de clienti atat restaurantul cat si terasa.
chiar daca dupa ospatari trebuie sa astepti putin (acesta ar fi singurul punct negativ) iar preturile par mari (dupa parerea mea nu sunt avand in vedere ca pestele proaspat este scump peste tot pe unde am umblat) merita toate acestea pentru a savura o mancare cu totul deosebita.
legat de asteptare am fost anuntati cat va dura pentru ca totul se gateste pe loc.
pestele este foarte proaspat iar gustul demential.
recomand platoul pescaresc, borsul de peste iar in rest ceea ce va place dar sa fie neaparat pescuit din Marea Neagra. oricum ospatarii va vor consilia in alegerea preparatelor.
in concluzie este un loc unde ma voi intoarce cu placere.
Trimis de padureanu in 28.10.12 14:42:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (padureanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cuvântul "aştepta" are o multitudine de semnificatii, depinde de timpul si dispozitia de moment personală. Sunt o persoană extrem de răbdătoare însă având în vedere cei 2 membrii mai mici din familia mea (6 şi 3 ani) acest cuvânt pierde din semnificaţia iniţială.
Nu este posibil să astepti 40 de min. o amarâtă de aşazisă specialitate din peşte după ce în prealabil astepţi încă 20 min. pt. a comanda.
Iar preţurile sunt putin spus mari... sunt exagerate! Apoi se uită mirat si urât că nu am lăsat bacsis! Păi trebuie să mă simt bine în primul rând eu ca şi client... şi apoi răsplata... dacă o meriţi. Apropo peştele era rece gheaţă... că doar era pregătit pe loc.
Faptul că eram în plin sezon (aug. anul curent) nu esteo scuză.
@dinţosul: este opinia dvs.
totusi locatia ofera "altceva ".
pestele proaspat este scump peste tot o portie pleaca undeva de 8 eur!
@ardeleanu: Mi-a placut si mie Popasul Pescarilor. Un loc unde poti manca un peste proaspat. Putin scump corect. Dar se stie ca un peste calitativ il mananci la un pret corespunzator. Oricum nu mananci zilnic peste. Deci odata pe sejur e ok sa mergi acolo. Nota 10 de la noi restaurantului
- Jul.2024 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgiți de mâncarea de la restaurantul Popasul Pescarilor — scris în 28.07.24 de vladix18 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2024 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Plăcut — scris în 09.07.24 de Albinoium din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Câteva locuri unde am mâncat (bine) în Olimp-Neptun — scris în 27.10.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Un mister... de ce se duce lumea?! — scris în 16.08.22 de cristianserby din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2022 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgire ! — scris în 10.04.22 de ux124187 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2021 [Restaurant Vila Oceanic] Cum mi-am petrecut... culanța (august 2021) — scris în 09.01.22 de edulup25096 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgire — scris în 29.08.20 de Noa din BUCURESTI - nu recomandă