La cherhana- Popasul Pescarului un loc pentru gurmanzi si nu numai
Tocmai am vazut un review postat despre aceasta locatie si mi-am amintit ca nu am scris si eu doua vorbe chiar daca a trecut ceva vreme de atunci...
Am fost cazati la Hotel Cocor din Neptun si auzind numai de bine despre aceasta locatie a trebuit s-o onoram cu prezenta.
Localul este situat chiar pe plaja, aproape de Olimp. Toata lumea care vine aici cu masina este nevoita sa treaca o cale ferata deci necesita atentie mai ales daca sunteti cu pitici.
Este un loc superb mai ales pentru plaja mai putin aglomerata, parca e o portiune dintr-o insula. Aici am ales sa venim mai des la plaja mai ales ca nu multa lume stie de acest loc minunat.
Revenind la mancare pot sa zic ca este foarte buna si proaspata. Aici puteti observa pescarii care diz de dimineata isi aranjeaza plasele si vin cu ele pline (de la ei se aprovizioneaza restaurantul).
Noi am mancat de mai multe ori in decursul concediului si am servit frigarui de rapane, bors de peste, rapane (melci) in sos de rosii, sturion si calcan la gratar cu mujdei de usturoi.
Ca bautura a mers de minune vinul casei la carafa dar puteti servi bere, suc sau limonada.
Portile sunt destul de mari si nu prea intra doua feluri de mancare dar fiecare cat il duce burta. Din cate imi amintesc sosurile si mamaliguta sunt incluse in prêt.
Gasiti in meniu cam tot ce va doriti icre, hamsii, midi pane, frigarui de rapana, chefal, dorada, calcan, si multe alte feluri de peste. Aici se mananca foarte bine, este un loc cunoscut de turistii straini iar preturile nu sunt accesibile tuturor insa preparatele din peste proaspat au preturile maricele oriunde te-ai duce. Preparatele mi-au placut la fel de mult ca cele din Grecia unde sunt specialisti in asa ceva.
Este un local pe care l-as recomanda cu mare drag.
Trimis de susu in 07.09.11 20:15:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (susu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgiți de mâncarea de la restaurantul Popasul Pescarilor — scris în 28.07.24 de vladix18 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jul.2024 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Plăcut — scris în 09.07.24 de Albinoium din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Câteva locuri unde am mâncat (bine) în Olimp-Neptun — scris în 27.10.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Un mister... de ce se duce lumea?! — scris în 16.08.22 de cristianserby din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2022 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgire ! — scris în 10.04.22 de ux124187 din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2021 [Restaurant Vila Oceanic] Cum mi-am petrecut... culanța (august 2021) — scris în 09.01.22 de edulup25096 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant Hotel Popasul Pescarilor] Dezamăgire — scris în 29.08.20 de Noa din BUCURESTI - nu recomandă