Restaurant Sokace - si altele
Am petrecut 3 zile cu copiii (10 și 12 ani) in Novi Sad.
Am mâncat la mult recomandatul Restaurant Aqua Doria. Cca 50 e prânzul. Cu rezervare pe mail. Promptitudine la rezervare, servire ireproșabilă, din păcate am mâncat înăuntru deoarece era vreme rea. Mâncare bună, dar nu am fost wau.
Am mai mâncat un prânz la restaurant Pasent in Sremsci Karlovci. Tot pe malul Dunării, vreme mai buna, tot cca 50 e prânzul. Peisaj de Grecia, preț de Grecia. Frumos și bun, nimic de zis, dar ne întrebam unde e Serbia aceea ieftina, cu mese copioase la 20 euro...
Și am găsit un restaurant foarte frumos, select, servire ireproșabilă, muzica live, mâncare tradițională, decor și preț la jumătate. Restaurant Sokace, pe niște străduțe puțin în afara centrului pietonal, merita cu prisosință deplasarea. Recomandam din toată inima!
Trimis de adighh in 27.04.19 22:17:53
- A fost prima sa vizită/vacanță în SERBIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adighh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Nov.2019 [Restaurant Dunav] Nu prea mulțumit la Restaurantul Dunav (Sremski Karlovci) — scris în 02.01.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Nov.2019 [Restaurant Brunch Merkator] Brunch Merkator - cel mai aglomerat din food-court — scris în 17.12.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- May.2017 [Carda Aqua Doria] „Carda Aqua Doria” - mâncare excelentă și relaxare totală — scris în 11.06.17 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 [Restaurant Fontana] Restaurant Fontana - atmosfera boema si gust! — scris în 05.06.16 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Călătorie inițiatică prin gastronomia și cramele Voivodinei — scris în 03.05.15 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ