REZONABIL
La Rotisor Neptun
In Neptun la intrare in Satul de vacanta Prichindel este o terasa cu specific romanesc, muzica buna, un personal care se apropie de serviciile de odinioara specifice acestei parti a litoralului romanesc.
Recomand
Se numeste La Rotisor iar distractia si voia buna, relaxarea si destinderea este la ea acasa.
Merg acolo de doi ani si vad efortul de a schimba an de an ceva fie mobilierul fie muzica fie meniul se vede ca acesti oameni se implica.
Am avut ocazia sa vad un spectacol in toata puterea cuvantului doua ore alaturi de asambluri folclorice din cinci tari, superb.
Trimis de ux115100* in 24.04.20 00:25:30
- A fost prima sa vizită/vacanță în NEPTUN / OLIMP
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux115100*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux115100: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mai e nevoie de un singur pas pentru publicarea recomandărilor — să-ți activezi contul = să faci click pe linkul de activare din mesajul trimis automat la crearea contului
Dacă nu găsești mesajul de activare în INBOX — caută-l și în folderul BULK / SPAM
Dacă nu-l găsești nici acolo - reverifică emailul furnizat la înscriere - BO***A9@GMAIL. COM - s-a memorat corect?
Dacă emailul s-a memorat corect, dar totuși nu găsești mesajul de activare - contactează-ne pe adresa webmaster@amfostacolo.ro - o rezolvăm împreună, rapid.
O adresă de email funcțională atașată contului este ESENȚIALĂ -- pe acea adresă vei primi, de exemplu, notficări AUTOMATE atunci când alți utilizatori te întreabă ceva, referitor la recomandările tale.
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
Adresa furnizată la crearea contului s-a dovedit a fi nefuncțională
O adresă de email funcțională este ESENȚIALĂ - pe mailul atașat fiecărui cont se trimit, de exemplu, înștiințări despre eventualele întrebări adresate de alți utilizatori referitoare la recomandările încărcate.
Vom publica recomandările cu statutu TEMPRAR SUSPENDAT, pentru a da posibilitatea autorului să-și actualizeze adresa de email în una funcțională
Dacă acest lucru nu se întâmplă într-un interval rezonabil de timp - impresiile vor fi retrase de pe site
@ux115100*: poți schimba adresa de email (în una care să fie activă, funcțională) aici: amfostacolo.ro/myacc-dp.php
alternativ - ne poți transmite adresa prin email pe adresa webmaster@amfostacolo.ro
- Jul.2023 [Restobar Bali Neptun] Mancare ca la mama acasa — scris în 02.08.23 de ux130103 din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 [Terasa Scoica] La Scoica Neptun — scris în 11.09.22 de ux127197 din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa La Perla] Recomand din suflet! — scris în 21.08.22 de manuvaru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant-pizzerie Antik Cafe Efendi] Antik Cafe Efendi - o experiență delicioasă — scris în 29.08.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Casa Maria] Experiența neplacuta — scris în 09.08.21 de ux121738 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Restaurant Spring Time] Nu recomand — scris în 07.07.21 de Santy1234 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2020 [Terasa La Perla] Nu recomand — scris în 07.08.20 de florcleo din BUCURESTI - nu recomandă