Restaurant Annabella [Neptun] - de evitat
Cum ziceam si in titlu, evitati restaurantul Annabella.
Dezamagire maxima, sa va spun ce experienta neplacuta am avut cu acest restaurant.
Pe la ora 13 am venit de la piscina si am plecat sa mancam la pranz langa hotelul 2D unde stateam, am zis sa nu mai scot masina deoarece parcarea era full si deja ma saturasem sa caut loc de parcare si am decis sa o luam putin pe jos ca sa manacam undeva.
Langa hotel la 300-400m spre Olimp se afla restaurantul Annabella. Buuun, am ajuns pe terasa, o singura masa ocupata, o formatie de mana a 5-a isi dadea sufletul ca sa atraga clientii, muzica era foarte tare si cantau foarte prost niste romante vechi romanesti.
Ne asezam la masa, vine chelnerul, ne uitam in meniu, eu si sotia luam o apa minerala la 0,75L, si baiatul meu un suc. Vrem sa comandam cate ceva dar multe produse din meniu nu le aveau. Intr-un final reusim sa comandam o ciorba de burta pentru mine, baiatul meu comanda o portie de cartofi prajiti cu salata de varza, iar sotia un snitel cu cartofi prajiti.
Vine comanda, cartofii prajiti erau ok, snitelul sotiei era tare dar comestibil, insa ciorba mea de burta era horor, fara gust, dulce si cu o culoare ciudatica. Chem chelnerul, il intreb ce ciorba mi-a adus, imi zica ca de burta, gust putin din ea si imi dau seama ca nu avea nimic de a face cu o ciorba de burta, nu avea usturoi, samantana, nimic. Il rog pe chelner sa imi aduca extra smantana si usturoi (eu unul gatesc si am zis ca o dreg eu cumva si o fac comestibila). Mare greseala. Vine baiatul, ii pun ciorbei smantana, usturoiul si cand gust sa mi se faca rau si sa vomit, usturoiul ii schimbase gustrul si ziceai ca mananci metal. Am chemat iar chelnerul si l-am rugat sa imi ia farfuria si sa ii transmita bucatarului ca e cea mai proasta ciorba de burta pe care am gustat-o vre-o data.
Chelnerul a plecat, si dupa cateva minute s-a intors sa isi ceara scuze pentru ciorba, a fost ultima farfurie de ciorba. Atunci m-am infuriat groaznic, in loc sa spuna ca nu mai au, a preferat sa imi aduca o ciorba stricata, cine stie cum lungita ca sa iasa de o farfurie, noroc ca nu am mancat-o ca ajungeam la urgente.
I-am zis ca nu platesc acea ciorba, si a zis sa vada ce poate face, insa la final nu a pus-o pe nota de plata.
Oricum pe o apa, un suc la 0,25L, 2 portii de cartofi prajiti, o salata de varza si un snitzel, m-a costat 58 lei. Enorm.
Sincer, nu voi mai reveni la acest restaurant.
Trimis de bartaiomu in 09.08.16 12:05:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bartaiomu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 [Restobar Bali Neptun] Mancare ca la mama acasa — scris în 02.08.23 de ux130103 din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Sep.2022 [Terasa Scoica] La Scoica Neptun — scris în 11.09.22 de ux127197 din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa La Perla] Recomand din suflet! — scris în 21.08.22 de manuvaru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant-pizzerie Antik Cafe Efendi] Antik Cafe Efendi - o experiență delicioasă — scris în 29.08.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Casa Maria] Experiența neplacuta — scris în 09.08.21 de ux121738 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Restaurant Spring Time] Nu recomand — scris în 07.07.21 de Santy1234 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2020 [Terasa La Perla] Nu recomand — scris în 07.08.20 de florcleo din BUCURESTI - nu recomandă