EXCELENT
Un prânz copios la Galleria din Milano
E adevărat ca-mi place sa mănânc. Cui nu-i place? Când merg în vacanta ma întorc întotdeauna cu 2-3 kg în plus.
În Milano, primul restaurant unde am mâncat a fost Galleria situat în Galleria Vittorio Emanuele II.
După o căutare pe google sa vedem ce recenzii sunt și ce cotație are am hotărât sa intram. Avea 4 5/ 5 asa ca am hotarat ca e in regula. Am fost un grup de 7 persoane și ni s-a s-a amenajat imediat un loc unde sa încăpem toți.
Restaurantul are terasa, mese în aer liber vara și un interior foarte drăguț. Toaletele sunt undeva la etaj, unde poți urca pe scări sau cu liftul. Mi-am aruncat și un ochi prin bucătărie și mi s-a părut destul de bine organizată si curată.
Pentru început am comandat băuturile: apa plata, apa minerală proseco (doua sticle) și aperol spritz.
Imediat după ce ni s-a luat comanda de bauturi au început sa curgă chestii ce nu le cerusem: paine prăjită alături de ulei de măsline, castroane cu măsline, bruschete cu roșii și măsline și la fiecare câte un castronel mic cu un crevete în sos. Toate erau foarte apetisante, asa ca le-am infulecat la foc automat.
Am comandat fiecare ce ne-a poftit sufletul: spaghete și linguini carbonara, prosciutto, calamari fripți, antricot cu piper negru și sos crema de coniac, peste fript (lup de mare). Toate preparatele au fost demențiale. Au rămas farfuriile goale golute.
Am încheiat masa cu ceaiuri și cafele. La final am primit din partea casei, sau pentru a acoperi coperta fursecuri și inghetata trasa în ciocolata de dimensiunea unui cub de 2 cm.
Toate preparatele și atenția șefei de sala față de noi a fost la superlativ, fapt ce ne-a făcut sa repetăm experiența încă de două ori.
Toată consumația pentru 7 persoane a fost de 350 euro.
Trimis de kmy in 01.02.24 15:02:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kmy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
- Jul.2024 [ILK Kebap Milano Duomo] ILK Kebap Milano Duomo — scris în 11.08.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2024 Delicii italienești în inima orașului Milano: O călătorie culinară autentică — scris în 07.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Câte ceva de-ale gurii prin Milano — scris în 29.03.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2022 Ce poti manca in China Town din Milano?! (Review Daisy Ramen si Mo Sarpi) — scris în 24.10.22 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2022 [Original Pizza Ok] Cat de scump este sa mananci in Milano?! - Original Pizza (dal 1989) — scris în 26.09.22 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [Why Not Cafe] Mergem sa mancam ceva? de ce nu? – Restaurant Why Not, Milano — scris în 12.04.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Ristorante City Life Caffe] Locul potrivit la prânz — scris în 14.04.18 de Mamaligar din SATU MARE - RECOMANDĂ