ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.04.2022
TIPĂREȘTE
despre SERVICII
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Am comandat 3 pizza pentru 3 persoane. Ce pot spune că este cea mai bună pizza de pe litoral. Se află la granița dintre Mangalia si Săturn. Preturi sunt ok.
despre SERVICII
Super de treabă cele două fete de la pizzerie.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Are câteva măsuțe chiar in fata pizzerie. Noi am mâncat afară pentru că 2din cele 3 persoane fumau.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Este chiar ce trebuie.
## end review sc
Trimis de Santy1234 in 29.04.22 10:29:23
Trimis de Santy1234 in 29.04.22 10:29:23
Validat / Publicat: 29.04.22 10:50:20
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MANGALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Santy1234); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Mangalia?:
- Aug.2023 [Patiseria La Melia] Produse tătărăști la Mangalia - Patiseria „La Melia” — scris în 05.08.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant Lavrion] Gust desăvârșit — scris în 05.06.23 de ux129238 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Oct.2021 [Restaurant Lavrion] Lavrion — scris în 13.11.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 [Restaurant-terasă Sto Greco] Greco — scris în 04.11.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Pescăria lui Jean] Pescăria lui Jean — scris în 23.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Restaurant Dela mare (ex Del Mar)] De la mare — scris în 11.09.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Cherhana Cazemata lui Puiu] Excelent — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - RECOMANDĂ