Bataie de joc
Dupa experienta de aseara NU RECOMAND acest restaurant. Mancarea proasta, amenajarea, mirosul din restaurant si bai denota respectul fata de client, adica 0.
Nu mai merg nici odata in acesta batie de joc!!!
Se cer prea multi bani pentru serviciile oferite, mancare si locatie.
Recomand analizarea amanuntita a meniului inainte de a comanda mancarea pentru ca se gateste cu foarte multe produse congelate.
Sa nu mai vb despre cum sunt aruncate in farfurie la servire.
Cea mai mare bataie de joc traita!!!
Trimis de Radu B.A. in 08.08.18 13:53:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Radu B.A.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Radu B.A.: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Mamaia-Nord / Mamaia-Sat?, MAMAIA" (deja existentă pe sait)
Daca amenajarea si mirosul din restaurant v-au deranjat de ce ati ales totusi sa ramaneti?
@Andreea 28: Am enumerat si restul inconvenientelor, nu doar amenajarea si mirosul din restaurant. Am postat si o poza cu farfuria rusinoasa de "FRUCTE DE MARE". O pritena de familie de-a noastra care este bucatareasa de 25 de ani in statiunea Mamaia ne-a avertizat sa nu mergem LA SCOICA pentru ca este un dezastru culinar acolo dar nu am ascultat-o, recunosc, din prostie si din comoditate pentru ca era foarte aproape de unde ne-am cazat. Andreea 28, se simte ca esti angajata acolo si aperi interesele restaurantului LA SCOICA dar te rog frumos fi mai obiectiva pentru urmatorul replay la viitoarea analiza a restaurantului. Multumesc!
- Jul.2024 [Restaurant Abocca [Mamaia Sat]] Abocca - mâncare clasică italiană — scris în 26.07.24 de AlexQda din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Aleka's Greek Taverna] Aleka' s Greek Taverna – un strop culinar grecesc — scris în 15.09.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Uzina de Pizza, pizzerie] Uzina de Pizza – un local bun cu specific — scris în 23.07.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Restaurantul Hostelului Nova Route] Restaurantul Hostelului Nova Route - mâncare bună la prețuri rezonabile — scris în 01.09.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Terasa Aura] Terasa AURA, Mamaia Nord - o experienta placuta! — scris în 29.08.19 de Adrian Buzoianu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Terasa Lotca / Lotka] În loc de terasa LOTCA (Navodari - Mamaia Nord), 'Teapa' — scris în 05.08.19 de Gionipopagavrilovici din BACăU - nu recomandă
- Jul.2019 [Restaurant autoservire Tabăra Nord] Mult mai bine decat la un restaurant — scris în 04.10.19 de esteraantal* din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ