REZONABIL
Restaurantul Manarola - Riviera din Mamaia puțin prea "piperat"

În sejurul de patru zile la Mamaia, două mese, un prânz și o cină, le-am luat la restaurantul „Manarola” -Riviera Mamaia. Acesta dispune de sală de mese în interior foarte spațioasă, dar căldura zilelor însorite de vară ne îndeamnă să alegem a lua masa în aer liber. Nu se simte briza mării, nici aerul sărat, cu toate că suntem chiar pe faleză, în fapt, ne aflăm la o distanță de peste 400 de metri de tărm. Chiar cu acest inconvenient, umbra deasă ne înconjoară cu răcoare. Spațiul pe terasă este foarte plăcut, mesele înconjurate de leandri, spațiere suficientă pentru asigurarea intimității, o muzică pe fundal cu sonorul moderat, un decor plăcut cu tentă estivală.
Personalul este foarte amabil, mulți tineri care conferă bună dispoziție și sunt de lăudat pentru atenția cu care își îndeplinesc atribuțiile, supravegheați îndeaproape de ospătari mai în vârstă, desigur cu experiență, care îi îndrumă spre a deprinde meserie. Beneficiem de servire foarte promptă și atenție la detalii.
Băuturile mi s-au părut scumpe, de exemplu o sticlă de apă plată/minerală de 300 ml – 11 lei, un pahar de vin 16 lei, o limonadă undeva între 22 și 24 de lei, funcție de ingrediente. Acestea fiind prețurile cam la toate restaurantele din zonă.
Mâncarea a fost foarte gustoasă, voi da ca exemplu o ciorbă de văcuță, servită fierbinte, bine echilibrată în ceea ce privește proporțiile de carne și legume, bine condimentată, însoțită de smântână și ardei iute. Alături de pâine proaspătă a fost delicioasă. Când vine vorba despre preț, ridicăm din sprânceană. Pentru susținerea opiniilor vom prezenta cina, luată într-o seară, care a conținut o porție de spaghete carbonara 58 de lei, o porție ceafă de porc gătită lent cu garnitură de cartofi 64 lei, o porție de tort cu ciocolată și portocale 32 de lei.
Chiar lângă terasă este un loc de joacă cu tobogane, leagăne și jocuri interactive care vin în ajutorul părinților spre a se bucura de o masă liniștită, cât timp micuții își petrec timpul cu joaca, fiind în siguranță pentru că spațiul este îngrădit.
Punând în balanță calitatea și prețul aș remarca un dezechilibru în favoarea prețurilor, care m-ar determina să mă gândesc bine dacă aș reveni.
Trimis de laurand in 13.06.25 17:33:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurand); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 [Terasa Monte Carlo / zona Perla] Autoservirea perfectă — scris în 31.08.24 de Laura452 din TELEORMANU [TR] - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Nikos Greek Taverna / Cazino] Experienta culinara deosebita — scris în 23.06.24 de Anca Toader din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Terasa Casa Românească / zona Casino] Copiilor cuminți li se îndeplinesc dorințele IV — Mâncând românește la Casa Românească — scris în 04.11.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Autoservirea Easy] Copiilor cuminți li se îndeplinesc dorințele III — Easy to eat, safe for health — scris în 21.10.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Ballans] Ballans Mamaia Casino -pleci plin (de nervi) — scris în 25.07.23 de MariaMira din TIMIșOARA
- Aug.2022 [Autoservirea Siret] Mizerabil! — scris în 20.08.22 de ux126839 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2022 [Restaurant hotel Agapi] Mâncare gustoasă, servire rapidă, preţuri rezonabile – Restaurant Agapi Mamaia — scris în 20.06.22 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ