BUN
Experienta extrem de proasta din cauza mancarii - imbolnavire in masa
Buna,
Eu am fost la acest complex 3 nopti, in luna septembrie 2022, am mancat in restaurant 3 zile si am ramas foarte dezamagita.
Am fost un grup mare - peste 140 de persoane si ne-am intors peste 35 dintre noi bolnavi acasa, infectie cu norovirus, am dat si la familie virusul, unii s-au internat in spital, cu deshidratare maxima! Nu exagerez!
Cand ne-am dus la Cheila Gradistei Fundata eram cu totii sanatosi.
Mancarea nu a fost buna, mancarurile cu sos mai ales, cu ou in compozitie, cred ca au avut alimente vechi. Am semnalat ceva nereguli in primele zile, insa cum virusul asre nevoie de cateva zile de incubatie, ne-am intors bolnavi acasa.
Intreband pe la prieteni prin piata se pare ca mai multi au patit asa dar vad ca nu au dat acest feedback si nu inteleg de ce nu o fac, daca stiam din timp, nu am mai fi mers acolo sa expunem atatia oameni!
Cum este posibil ca o locatie asa renumita, unde am mai mers in trecut si ne-a placut, de aceea am si revenit, sa loveasca in asa hal in sanatatea publica? e grav ce se intampla.
Nu mai au personal roman, au angajati din Nepal, si din ce am vazut nici igiena in restaurante si in camere nu era ce trebuie.
Nu va recomand.
Am peste 100 de colegi extrem de nemultumiti care pot confirma oricand proasta experienta.
Cu siguranta aceasta locatie este pe lista mea neagra!
Trimis de Micry in 17.10.22 13:25:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Micry); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2024 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] E loc de mai bine! — scris în 28.10.24 de laura mihaela din BUZăU - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Un pranz servit la Complex Cheile Gradistei (II) — scris în 10.11.23 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ
- May.2023 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Restaurantul Complexului Turistic Cheile Grădiștei — o încântare a simțurilor — scris în 10.06.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Restaurantul Cheile Gradistei, Fundata — scris în 14.08.17 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- Sep.2015 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Restaurantul complexului Cheile Grădiştei — Tipic romanesc — scris în 18.09.15 de laritza din TIMIşOARA - nu recomandă
- Nov.2013 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Ceainaria deosebita T-SHOP Complex Cheile Gradistei Fundata — scris în 23.07.14 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei II [Fundata]] Restaurantul din Complex Gradistea II Resort Fundata - noua ne-a placut... — scris în 23.07.13 de Irina1974 din IASI - RECOMANDĂ