Am găsit unde să mâncăm în Eforie Nord
Am fost recent cu familia în Eforie Nord pentru o vacanță mult așteptată.
Într-una din zile, ne-am plimbat pe Valea Belonei și, pe la prânz, am dat peste autoservirea La Famiglia. La început, am fost puțin dezamăgiți de cât de aglomerat era la parter și ne gândeam să căutăm alt loc. Din fericire, am descoperit că la etaj erau locuri libere și o atmosferă mult mai liniștită pentru noi find cu 2 copii mici
Am urcat și ne-am așezat confortabil la o masă. Copiii au fost încântați să găsească ceva pe gustul lor și au ales un Doner de pui Eu și soția am vrut să încercăm ceva tradițional și am fost plăcut surprinși de cât de gustoase erau preparatele. Mâncarea a fost foarte bună și porțiile au fost generoase.
După ce ne-am săturat, am decis să luăm și o pizza pentru mai târziu, să o avem la pensiune. Pizza a fost delicioasă și ne-a prins foarte bine seara, după o zi lungă de plajă și plimbări
În concluzie, La Famiglia a fost o descoperire grozavă pentru noi. Deși la început părea prea aglomerat, etajul ne-a oferit exact liniștea de care aveam nevoie. Mâncarea a fost pe gustul tuturor, iar copiii au fost foarte mulțumiți. Cu siguranță vom reveni aici când vom mai fi prin Eforie Nord!
Trimis de AlexGJ in 12.07.24 19:31:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlexGJ); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AlexGJ: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 [Restaurant & autoservire Litoral] Preparate foarte bune — scris în 03.09.24 de ux135676 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2024 Mâncare proaspătă și bună, pont și pentru cazare mișto — scris în 12.08.24 de Alexandrovva din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2024 [Autoservirea Berlin] Preturi mari mâncare putina — scris în 24.07.24 de ux134981 din DOLJ - nu recomandă
- Jul.2024 [Terasa cu Ancore] Se putea si mai bine, dar nu pot spune ca a fost rau — scris în 11.07.24 de Deborah77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Cherhana La Stuf] Dezamagire totala — scris în 07.07.24 de Ilea56 din BUCUREșTI
- Jun.2024 [Terasa cu Ancore] Terasa cu Ancore e belea — scris în 23.06.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Autoservire La Famiglia] Unde se mânca bine in Eforie Nord la Împinge Tava: Autoservire La Familia — scris în 23.08.23 de Eduard99 din CONSTANţA - RECOMANDĂ