Restaurant Baraco Port // Dragut, dar scump
Tocmai am mincat la acest restaurant, mai pe fuga ca eram si un bebelus mic care isi pierde rapid rabdarea.
La prima vedere este un restaurant dragut, intim, linistitor si ce iti poti dori mai mult, decit sa admiri frumoasa mare si barcile din port.
La o a doua vedere, restaurantul este destul de scumpisor (preturile sunt undeva in jur de 50-100 ron/ portia, depinde de ce vrei sa comanzi) chiar daca suntem in luna septembrie si se presupune ca suntem in extrasezon, iar portiile sunt destul de micute si nu prea te saturi mai ales daca esti o persoana mai bine facuta.
Recomand limonadele care sunt cu diferite arome.
Trimis de monky ponky in 08.09.14 18:35:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CONSTANȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monky ponky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Tocmai am mincat la acest restaurant
Despre ce restaurant este vorba?
Suspendat până la clarificare
@monky ponky: Mulţumiri - am completat numele resturantului în titlu; recomandările vor fi publicate în scurt timp.
Profităm de ocazie să-ţi spunem - şi aici (a doua oară, prima dată fiind la rev de cazare, încă în aşteptarea publicării): bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jan.2024 Constanța — scris în 11.01.24 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Sali's Taco & Turkish Food] Experienta culinara dezastruoasa!!! — scris în 05.06.22 de ux125182 din CONSTANţA - nu recomandă
- Aug.2021 [Restaurant Reyna / Portul Tomis] Prima experiență proastă din viața mea — scris în 30.08.21 de ux122289 din CONSTANțA - nu recomandă
- Aug.2021 [Restaurant Konak] Nota 10 — scris în 22.08.21 de S Karina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [The Burger Factory] Gustul de peste Oceanul Atlantic — scris în 02.08.21 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Sali's Taco & Turkish Food] Super multumita — scris în 25.07.21 de S Karina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 [Cherhanaua Pontica] Belone Belone... — scris în 21.06.21 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ