Daca mergeti in Sunny Beach NU mancati aici!! - terasa Steak House langa hotel Jeravi
Am fost anul acesta pentru 9 zile in Sunny Beach, unde totul a fost OK pina in ziua a 8-a. Am fost cazat la hotelul Jeravi si in penultima zi a vacantei am avut proasta inspiratie sa incercam mancarea de la terasa de langa hotel (Steak House).
Pentru sanatatea celor care citesc aceste randuri: "NU mancati aici". Am comandat doua platouri cu produse din peste si fructe de mare. Pe platoul cu peste produsele erau alterate iar pestii se vedeau ca sunt putreziti! Aratau execrabil si aveau gust de hartie.
Aveti atasata si o poza cu aspectul mancarii. Se poate spune ca arata a mancare reciclata. In mometul in care l-am chemat pe ospatar si l-am intrebat ce este cu acest platou mi-a spus ca nu este vina lui si sa mananc numai ce arata ok. Am fost pus sa platesc integral mancarea chiar daca nu se putea manca.
Deci NU mancati aici pentru nimic in lume!!
Trimis de AlexG in 18.08.10 15:44:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlexG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cred ca mai degraba trebuia constituita o rubrica noua despre acest restaurant/terasa din Sunny Beach. Cu siguranta nota 0 la capitolul masa nu include si celelalte restaurante care se afla in Sunny Beach, acolo unde ai postat reviewul.
O vom avea in vedere si vom incerca sa schimbam incadrarea la "Restaurante Sunny Beach".
Pe de alta parte te asteptam cu impresii si despre hotelul unde ai fost cazat, pot fi foarte utile amanuntele.
mutat la rubrica 'Restaurante, terase - Sunny Beach' (nou-creata pe site)
la ce restaurant/restaurante imi recomanzi sa servesc masa? cat ma costa o sa servesc un pranz sau o cina? ies mai bine daca imi iau all inclusive? a fost cineva in discoteci? niste informatii despre preturile din disco lazur... etc
- Jul.2021 [Pizzerie Piazza Grande] Pizza si paste super bune in Burgas — scris în 18.07.21 de MihaiMec din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Rose Restaurant] Rosé Restaurant – un restaurant în Burgas la care aș reveni — scris în 21.11.20 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant Dalyana] Experienta super — scris în 02.08.20 de ux116508 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Restaurant Dalyana] Restaurant Dalyana - un ambient modern într-un loc istoric — scris în 23.10.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Poftiti la masa in Burgas (Happy Bar & Grill si Tenyova Kashta) — scris în 27.02.16 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Restaurant Pescaresc [Kitten] - cina la malul marii — scris în 07.08.12 de droniucm din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Restaurant hotel Teos [Kiten] - mancare foarte buna — scris în 06.08.12 de droniucm din CONSTANţA - RECOMANDĂ