GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurant Gusti
Cum distractia se terminase la Poiana Brasov, si ma indreptam cu prietena mea fara nici un chef spre case, ni s-a facut foame; si dupa doua tentative nereusite de a ne potoli aceasta naturala senzatie ce ne macina stomacul, am ajuns in Breaza.
Senzatia era ca am intrat in tunelul timpului si ne-am intors cu douazeci de ani in urma, in vreamea impuscatului. Drumul mult mai prost decat pe restul soselei, case si blocuri inmarmurite intr-un timp de la sf. secolului trecut… Dar cum foamea nu are ochi, putin ii pasa de uimirea de pe fetele noastre. Nici urma de “ cateva restaurante “ asa cum speram noi, incat am fost nevoite sa intrebam un trecator, unde gasim un restaurant? Raspunsul a fost cat se poate de “ convingator “; este unul in centru. M-am uitat la prietena mea cu ochii cat o farfurie goala, si am repetat …este unul….
Hai sa-l cautam. Si l-am gasit ca …doar unu-i mandu- n sat. La demisolul unui candva mandru compex comercial (cam pustiu si inchis la acea ora) am gasit Restaurantul Gusti. Cand am intrat amandoua, cei cativa clienti s-au intors catre noi de parca eram martieni. Doar ospatarita a venit repede sa ne conduca la o masa, cu un aer mandru de parca avea onoarea sa-l serveasca pe secretarul de partid al judetului venit in inspectie.
Dupa nici cinci minute dupa ce am dat comanda am si fost servite. …cam, repede am mormait eu…. astia stiau ca venim? Caci altfel nu imi explic cum au facu pizza si papanasi atat de repede. Si stiti care e culmea …. ? Ca au fost bune si ieftine. Am mai adaugat cate un frappe in care barmanita a picurat si un pic de rom (cine o fi rugat-o nu stiu), o cola si doua sticle cu apa plata. Totul a costat 50 lei.
Nu stiu ce sa zic…sa va recomand sau nu…. dar daca totusi foamea nu va da pace chiar prin zona respectiva, veti fi serviti cu o mancare buna. Daca asta e tot ce va intereseaza, atunci e ok.
Trimis de Diaura* in 11.03.10 21:07:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BREAZA.
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diaura*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
am redenumit sectiunea astfel incat sa se poata posta tot aici eventualele viitoare review-uri despre unde mancam/bem in Breaza.
webmaster77, din punctul meu de vedere e ok, dar nu cred ca mai sunt multe restaurante pe acolo.
Restaurantul Gusti din Breaza este unul dintre cele mai bune din zona, sunt renumiti pt pizza si nu numai. Mai ales vara, in serile de week end nu gasesti niciodata masa libera, trebuie sa astepti sa se elibereze. Uneori e destul de aglomerat si in timpul saptamanii dar seara. Atmosfera e f placuta mai ales daca mergi cu o gasca de prieteni. Noi mergem destul de des pe acolo pt o pizza buna. Ah, si au un sos special pt pizza pe care va recomand sa il incercati doar f putin pt ca altfel veti lua foc cine a mancat deja stie despre ce vorbesc.
poate se mai deschid altele, nu ai de unde sa stii...
In alta ordine de idei, rog notati si serviciile, la un restaurant poate fi chiar important.
webmaster, atunci daca poti noteaza te rog pentru mine maxim la servicii.
@Delphinash, bine de stiut treaba cu sosul de pizza...
Acum vreo 5 ani, mergem 6 insi sa mancam pizza. Solicitam si sos pentru pizza. Spre nedumerirea mea, la 6 insi/6 pizza, ni se aduce doar o ceasca de sos, si nici aia plina. Mai, sa fie, ce-s astia asa zgarciti? Isi pun ceilalti de la masa cativa stropi. Eu, preferand la modul general mancarurile iuti si condimentate, imi pun peste pizza (desi am fost atentionat sa nu o fac) restul din ceasca...
Eeei, ce-a urmat... ceilalti de la masa terminasera de mancat si-mi faceau galerie... se faceau chiar pariuri... daca termin sau nu de mancat toata pizza... pana la urma, cu ajutorul a 2 halbe de bere, am mancat doar jumatate, desi aveam o foame de lup! Parca mancasem carbuni aprinsi! Ma ustura, vorba aceea, pana si... stiti voi unde!
Nu stiu cum o mai fi acum, insa si eu "va recomand sa il incercati (pe sos) doar f putin pt ca altfel veti lua foc".
Diaura m-am gandit la aceasta melodie pentru impresiile tale, daca vrei sa schimbam, suntem aici!
Nostima descriere, diaura :-) Si utila, pana la urma... Stiu ca si eu am ajuns odata prin Breaza, lesinata de foame, si banuiesc ca tot aici am mancat pizza daca zici ca asta e singurul local din zona. Si eu am mers-mancat-plecat, fiind de nevoie si nefiind prea impresionata n-am tinut minte numele localului...
eu am mancat mai multe la acest restaurant... inclusiv ciorbe si gratare... sa zicem ok. Restaurantul tipic din sat/comuna... breaza nu e cu nimic mai spectaculoasa. Bucurestenii care au case aici prefera sa stea acasa si sa faca un gratar de obicei... sau sa faca o excursie pana in Sinaia.
Mai sunt cateva locuri de luat masa la cateva pensiuni aparute.
Mai mult noroc aveai cred pe partea cealalta a DN-ului... in Cornu... eventual la Bali Spa... dar mai aspru la bani.
Am mincat si eu la Gusti pizza si este Ok.
Chiar si alte feluri de mincare sunt bune.
Intradevar in week-enduri (mai ales vara) este destul de aglomerat.
Si noi cand ne-am intors din Poiana de la marea petrecere ne-am oprit sa mancam la Breaza o pizza. Nu mai fusesem de mult de vreo doi ani si am avut o surpriza cand am ajuns, exact ca si tine Diaura ma uitam si nu-mi venea sa cred ce vedeam.
Acum cativa ani aceasta pizzerie era foarte renumita dar bucatarul si cativa din personal s-au mutat in Ploiesti la Schnitzel Haus si au ramas fara bucatarul minune, si totul s-a cam dus de rapa.
Am vrut sa comandam si in afara de pizza aveau o supa (foarte buna de altfel cu taitei de casa) fara ciorbe ceva fripturele doar cu cartofi prajiti si pizza care a fost foarte buna de altfel.
Dar cand ne uitam in jur aveai impresia ca esti intr-un birt comunal, nu mai avea nimic din frumusetea de altadata. Sotul meu a intrebat de ce nu mai au si alte produse ca altadata si chelnarita ne-a zis ca au mai deschis un restaurant ceva mai incolo spre Ploiesti pe dreapta tot Gusti se numeste, si acolo au mutat si personalul si bucatarii aici ramanand nuami cu pizza. Asa se explica ca lasasera tot in paragina, asa ca data viitoare mergi la restaurantul cel nou pt ca intr-adevar pizza si sosul de pizza e o bunatate.
Multumesc pentru informatie valentina69. Sper totusi sa am mai mult noroc data viitoare prin Predeal, unde sunt cateva locuri mult mai frumoase si cu mancare buna.
Asa e Diaura dar era o coada asa mare de masini, incat ne-a fost frica sa mai oprim ca nu mai puteam sa reintram in coada
Diaura, in frappe se pune rom din cate stiu....Si cum ajung la Gusti, e chiar in Breaza? Interesant de stiut cand batem Valea Prahovei. Adica sunt pe DN1 si intru in Breaza sau cum?
@magdalena
Cum vii pe DN1 dinspre Ploiesti, virezi stanga, treci podul si mai mergi aproximativ 5 km, pana in centru. Iti vei da seama care-i centrul, pentru ca acolo sunt vreo 5 blocuri de 4 etaje, un fost complex comercial, doua mici parcari, pe stanga si pe dreapta strazii, magazine la parterul blocurilor. Pizzeria este la demisolul complexului, in partea dreapta, cum te uiti din strada.
magdalena - o reteta clasica de frappe nu contine nici un fel de alcool. Daca exista si astfel de retete ar trebui mentionate ingredientele .
crima a dat bine indicatiile - multumesc pentru interventie
Crima, stai asa ca m-ai pierdut! Unde virez stanga???
Diaura, eu numai cu rom am baut frappe-ul........, pentru asta il si apreciez!! ca nu e vorba numai de cafea...
@magdalena
Vii pe DN1 dinspre Ploiesti, treci de Campina, apoi de Cornu, se ingusteaza drumul, pe o banda, limitare de viteza 40 km/h, indicator Breaza - stanga, banda viraj stanga, virezi stanga, monument pe care scrie mare BREAZA, urci pe pod, treci raul Prahova si... intri in Breaza)
AmFostAcolo aseara si am mancat o pizza. Delicioasa. Sau, poate, imi era mie prea foame?
Pizza "Dracula" 21lei, pizza cu pui 22 lei, Pepsi 500ml 4lei.
Ce nu s-a mancat (de la sotie si fetita) s-a pus intr-o cutie si s-a mancat (reincalzita la microunde), acu' cateva minute ).
Si, tot aseara, am aflat reteta acelui sos-minune.
@all
Si noi am fost acolo la inceputul lunii august si a fost totul ok. Intre timp, de acum 1 an si jumatate, multe au evoluat, meniul e mult mai bogat, personalul spirt, servirea rapida, preparatele gustoase, animatie mai multa (mai ales in week-end, cand turistii roiesc probabil pe Valea Prahovei, dar si ploiestenii sau campinenii care ies sa serveasca renumita pizza de la Gusti GClub Breaza). Pentru cei interesati de mai multe amanunte, cititi ,,actualitatile'' de aici
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Feb.2024 [Restaurant Pizzerie Athos] Rasetele si bucuria au contribuit din plin la aceasta seara! — scris în 04.02.24 de balasa violeta din CâMPINA - RECOMANDĂ
- Nov.2021 [Pizzeria Breaza (ex Gusti)] Pizzeria Breaza – o alegere inspirată — scris în 08.11.21 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 [Restaurant Lac de Verde Golf] Revelion 2017 la Resort Lac de Verde — scris în 06.01.17 de Bal din CAMPINA
- Dec.2016 [Restaurant Lac de Verde Golf] Revelion 2017 Lac de Verde Breaza — scris în 05.01.17 de CostinR din CâMPINA [PH]
- Aug.2016 La Breaza – unde mananci si ce sa faci… — scris în 23.02.17 de danaeldreny* din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- May.2015 [Restaurant Lac de Verde Golf] Lac de Verde - Restaurant — scris în 08.06.15 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 [Restaurant Lac de Verde Golf] Deci 8 Martie cu ceai și stil - Lac de Verde Golf & Leisure Resort — scris în 16.03.15 de TEOANCA din CâMPINA - RECOMANDĂ