GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Terminal Gastro Bar
Restaurantul Terminal se afla situat chiar langa parcul Catedralei Sf Sava. Dupa aspect si design pare un restaurant mai “de fite”.
Am ajuns aici spre dupa-masa si am intrat inauntru in cautare de racoare. Inauntru nu era prea multa lume. Avand in vedere ca eram un gup destul de numeros, 7 persoane si 3 copii, am cautat un loc mai in capat, ca sa nu facem mare deranj. Avand si doi bebelusi la masa, care nu stau chiar acolo unde ii pui, mi-a lasat impresia ca ospatarii se uitau cam urat la noi. Mi s-a parut cam aiurea si ca am primit doar vreo 2 meniuri pentru tot grupul, deci cam greu cu uitatul si hotaratul. La recomandarea unui prieten (care a mai fost aici), majoritea au ales sa comande friptura de vita, slow-cooked timp de 17 ore. Am mai comandat la masa burger, risotto, paste bolognese si salata vegetariana.
In materie de bautura, am ales un frappe, care spre surpinderea mea nu continea cafea (ca la noi) ci era un fel de smoothie cu capsuni si ciocolata. Poate trebuia sa citesc mai bine meniul, fiindca chiar vroiam ceva cu cafea.
A fost interesant ca masa noastra se gasea fix langa zona de bucatarie, iar prin geamul sablat puteam sa intrezarim cum pregateau bucatarii mancarea. A durat ceva pana sa vina mancarea, dar macar au venit toate farfuriile deodata. Iar cand au venit, cu totii am ramas impresionati, aratau de revista! Parca eram la masterchef sau ceva emisiune culinara in care se pune accent pe plating. Friptura de vita, foarte, foarte, gustoasa, a venit cu cartofi intregi, piure de pastarnac si sos de patrunjel, iar deasupra 2 fire de sparanghel si o floare (din aia comestibila). Burgerii au venit pe un fel de tocator stone cu cartofi prajiti si 2 tipuri de sos. Intrega mancare a fost excelenta, toata lumea a laudat-o!
Ca idee de preturi, friptura de vita a fost 1390 dinari (= 55 lei), burgerul 990 dinari (= 38 lei), risotto 790 dinari (=30 lei), portia de paste pentru copii 390 dinari (=15 lei), iar frappeul 295 dinari (= 12 lei).
Singura problema am avut-o la plecare. Cand una din prietene a cerut ca orezul ce i-a ramas de la bebelus sa-i fie pus la pachet, ospatarul a zis “ok” dar nu s-a mai intors cu pachetul pentru ca nu intelegea foarte bine engleza. Cand am cerut sa platim din nou separat, ospatarul a zis ca nu se poate. Si de aici a pornit o intrega discutie cu du-te vino, fiindca probabil ospatrul nu prea avea chef de noi. Mai platisem de dimineata separat fara nici o problema. Acum insa, ospatarul ne-a zis ca nu se poate plati separat fiindca a emis deja bonul pe toata suma. Noi i-am sugerat s-o anuleze si sa emita altele separate. Ne-a zis ca nu se poate ca trebuia sa specificam de la inceput, de cand ne-am asezat la masa ca vrem sa platim separat. Cine merge intr-un grup de prieteni la un restaurant si inainte sa comande specifica ospatarului ca vrea sa plateasca separat?! Absurd! Am vrut atunci sa punem toti dinari ce-i aveam la un loc si sa platim restul de suma cu cardul. Ce sa vezi, nici asa nu se poate, ori cu cardul ori cash. Dupa tot felul de discutii, cand a vazut ca ne enervam si nu cedam, a zis ca merge sa intrebe superiorul. Cand s-a intors, aparent am putut plati in varianta de dinari si restul cu cardul.
In concluzie, am plecat de la Terminal cu un gust un pic amar, desi mancarea a fost extrem de gustoasa.
Trimis de r-Uca in 27.07.18 21:07:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în SERBIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (r-Uca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2018 Boutique 2 — scris în 27.07.18 de r-Uca din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Baruri, cafenele, cofetării, cluburi] Cafe & Factory6, cafeaua din bibliotecă — scris în 03.11.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Restaurant Intergalactic Diner NBG] Intergalactic Diner, americanul sârb sau sârbul american? — scris în 30.10.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Restaurant Lemon Chili] Desene cu bombe, castronele pentru păpuși, vrăjitoare și drăcușori pe uși - Lemon Chili — scris în 12.10.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Poftiți în vagoane! Balkan Ekspres (Zemun) — scris în 02.07.17 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Skadarska nu se dezminte - alt restaurant excelent: Dva Jelena — scris în 28.08.16 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Ce mâncăruri (și băuturi) puteți alege în Serbia? — scris în 16.05.15 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ