Vytopna railway restaurant
Buna tuturor!
Desi am contul pe siteul AFA deja de ceva vreme, pana acum a fost "pasiva" si anume am citit si m-am informat, dar nu am scris reviewuri. In urma cu 2 zile insa am postat ecorui la un review despre o croaziera si am primit raspunsuri foarte utile, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca sigur sunt persoane pe care le pot ajuta cu experientele mele.
Primul review o sa il scriu despre restaurantul Vytopna din centrul Pragai.
Este un local deosebit care mie mi-a placut foarte mult, dar la care am vazut si cateva minusuri.
Este pozitionat central in Piata Wenceslas la vreo 100m de muzeu.
La intrarea in restaurant se urca un etaj prin intermediul unei scari, iar apoi astepti. Va veni cineva sa te preia si sa te conduca la o masa. Tot acea peroana iti spune si cat timp ai la dispozitie. Noi am avut o ora jumate. Daca nu plecam la timp nu stiu ce s-ar fi intamplat.
Chelnerii vorbeau limba engleza si meniu in engleza era disponibil.
Mancarea a fost foarte buna si a fost servita foarte repede. Am luat ceva mancare traditionala de a lor. Carne de porc si piure de cartofi zic ei, dar de fapt erau doar cartofi putin zdrobiti. Mancarea avea acelasi gust ca cea facuta de bunica mea in satele din Banat, probabil pentru ca aici sunt o gramada de cehi.
Partea cea mai atractiva si care aduce multi clienti este faptul ca bauturile sunt aduse la masa cu un trenulet. De fapt intregul local este impanzit de linii ferate in miniatura pe care circula mini trenulete cu bautura. Cand ajunge la masa se opreste timp de cateva zeci de secunde ca sa iti poti lua bautura, iar apoi pleaca mai departe.
Este un local intersant cu mancare si bere buna, dar atitudinea chelnerilor este putin aroganta, adica asteapta sa vii sa mananci si sa pelci cat mai repede ca vin altii. Porbabil isi permit pentru ca acolo mereu e plin de lume.
Trimis de Gabriela TM in 05.01.17 17:06:43
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabriela TM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gabriela TM: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Gabriela TM: Bine ai venit şi din partea mea. Am fost în luna iunie la Praga pentru 4 zile. Am gustat din bucătăria lor şi me-a plăcut mâncarea. Interesant restaurantul unde aţi fost voi. Şi în timp ce citeam mă întrebam ce se întâmpla dacă nu vă încadraţi în timpul alocat de ei. Trenuleţul cu băuturi pare ceva inedit. Să înţeleg că oprea la fiecare masă chiar dacă nu ai comandat băutură?
Toate cele bune.
@zlatna: Bine v-am gasit! :-p
Da asta e si intrebarea mea. noi ne-am incadrat in timp, asa ca nu stiu ce s-ar fi intamplat daca stateam mai mult la masa.
Trenuletul stia exact la ce masa trebuie sa mearga si doar acolo se oprea, dar linia intreaga ocolea o jumatate de bar, oprindu-se doar unde trebuia.
@webmaster26:
Bine v-am gasit!!!
Da mai mult ca sigur ca revin cu mai multe reviewuri, mai ales ca imi place mult sa calatoresc.
@Gabriela TM: M-a amuzat inceputul
” Desi am contul pe siteul AFA deja de ceva vreme, pana acum a fost "pasiva" si anume am citit si m-am informat, dar nu am scris reviewuri.
Nu stiu daca a fost cineva mai pasiv (a) decat mine. Am contul din 2009 si pana in decembrie 2015 am postat doar 2 articole, unul in 2009 si unul in 2011 asa incat daca ti-ai facut curaj si se pare ca iti si place da-i inainte.
Eu pana in prezent nu am ajuns la Praga desi imi doresc foarte mult si atunci ma bucur de fiecare articol pe care il citesc si uite asa pana voi ajunge acolo iau notite.
Bun venit in randul povestitorilor, felicitari, votat cu placere.
@mishu:
Multumesc frumos pentru urari si aprecieri.
Daca mai doresti ceva detalii cand planifici excursia la Praga, nu ezita sa ma contactezi.
- Mar.2024 2 berării cu ștaif în Praga — scris în 15.10.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 4 mâncătorii faine în Praga — scris în 05.10.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Trei restaurante pragheze - jacuzzi culinar pe gâtlej — scris în 16.01.23 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Džungle: Un bar minimalist cu suflet — scris în 01.07.23 de alexpetre2004 din ROTTERDAM [NL] - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Cărnuri, sosuri groase/grase, găluște... Noroc cu berea! — scris în 31.03.22 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [U Rodinneho Krbu Praga] Recomandare: U Rodinneho Krbu Praga - să mancati bine! — scris în 23.09.19 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Pivovar a restaurace U Fleků] U Fleku, berarie, restaurant — scris în 24.08.18 de onesti60 din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ