Dupa aproape o zi intreaga petrecuta intr-o frumoasa croaziera cu barca pe raul Dalyan cu vizitarea Plajei Testoaselor de la Istuzu, pe seara am ajuns si la acest frumos Hotel Tusan Beach Resort din Kusadasi unde am petrecut urmatoarele 2 nopti.
Hotelul este un complex din mai multe cladiri, si se afla pozitionat pe malul Marii Egee in golful Tusan,
Am primit foarte repede cheia de la camera ce a fost repartizata in ultimul corp al acestui hotel cu vedere la mare si a golfului Tusan. Aici ai senzatia ca plutesti pe mare, mai ales noaptea cand se aud valurile izbinduse de faleza, este o senzatie foarte placuta.
Am servit in cele 2 seri petrecute la acest hotel MD si Cina foarte diversificat meniul la ambele mese tip bufet suedez, practic aici a fost cireasa de pe tort in ce a ce priveste masa fata de celelalte cazari.
Restaurantul in care am servit masa este foarte incapator cred ca pot servi masa peste 700 de persoane
Nici de data aceasta nu a fost timp de plaje, piscina si plimbare in zona datorita programului incarcat ce il aveam stabilit, dar m-am multumit cu privelistea frumoasa.
Camera ce am primito a fost foarte frumos aranjata, curata cu mobilier modern, terasa cu vedere la mare. Internetul in camera este gratuit.
Mia placut foarte mult acest hotel chiar l-am bifat pentru o eventuala revenire in sejur.
Trimis de costyy † in 21.11.18 12:54:05
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costyy †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Mar.2024 Aproape de Efes orasul antic — scris în 06.04.24 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Tusan Beach Resort, Kusadasi — scris în 09.11.18 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 3 stele nu 5 — scris în 27.08.18 de Stefania82 din CAMPINA - nu recomandă
- Aug.2017 Pareri obiective — scris în 09.08.17 de MANAFU din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Tusan mai are de lucrat pentru 5 stele — scris în 08.07.14 de bigman_1971 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jun.2014 5 stele binemeritate — scris în 28.06.14 de gabili din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 E loc de mai bine — scris în 16.07.12 de Griegut din BUCURESTI - RECOMANDĂ