După 5 h întârziere avion și 7 petrecute în aeroport cu un copil de un an, am ajuns la ora 3 dimineața la Tusan beach hotel. Check-in-ul s-a făcut repede.
Am primit o camera cu vedere la mare, normal aveam cu vedere la deal. Asta este partea frumoasa.
Acum sa va descriu camera. Camera mare, spațioasă insa curățenia lasă de dorit. Pe lenjerie am găsit fire de par, baia infecta, o sa pun și câteva poze. Lenjeriile, prosoapele uzate, chiar rupte.
Mâncarea slab diversificata. Dimineață aceleași feluri de mâncare și sortimente foarte puține. La prânz și seara se face zilnic grătar, au 2 grătare, unul interior, unul exterior, la fiecare grătar se face alt tip de carne. Daca nu ești prea pretențios, găsești ceva să mănânci să îți placă, dar iar menționez nu sunt 5 stele.
Plaja foarte îngustă, intrarea în mare lina și cu nisip. Apa marii foarte curată și liniștită. Au 3 piscine, nu foarte mari si un loc amenajat pt copii.
Personalul lasă de dorit. Nu vb lb engleza, nu sunt serviabili, mai mult cred că fac discriminare. In perioada in care am fost noi au fost foarte multi turci, cred că 95% din turiști erau turci, fiind și sărbătoare la ei după ramadam.
Daca ar fi sa revin aici, sigur nu as mai face.
Plătești niste servicii și primești unele proaste in schimb.
Trimis de Stefania82 in 27.08.18 15:08:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Stefania82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Stefania82: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
- Mar.2024 Aproape de Efes orasul antic — scris în 06.04.24 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Tusan - O oază de relaxare — scris în 21.11.18 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Tusan Beach Resort, Kusadasi — scris în 09.11.18 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pareri obiective — scris în 09.08.17 de MANAFU din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Tusan mai are de lucrat pentru 5 stele — scris în 08.07.14 de bigman_1971 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jun.2014 5 stele binemeritate — scris în 28.06.14 de gabili din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 E loc de mai bine — scris în 16.07.12 de Griegut din BUCURESTI - RECOMANDĂ