Acum 3 ani am petrecut concediul in Kusadasi, la hotelul Tusan, care mi-a ramas in suflet. Am ales ca de obicei, o agentie serioasa si preturi bune.
Hotelul este la 5 km de Kusadasi, de la aeroport am facut aprox 2 ore.
Locatia e de vis, multe alei, multi palmieri, o piscina mare, plaja super ingrijita si nisip fin.
Pt luna septembrie am prins o vreme superba, erau aprox 33 grade la pranz, iar dimineata si seara 19-20 grade. Camera ok, cu vedere la mare, destul de spatioasa, avea si un pat suplimentar, aerul conditionat functiona, dar nu prea aveam nevoie de el...
Hotelul avea un grup de animatori foarte haiosi, pusi pe sotii tot timpul, care organizau tot timpul concursuri cu premii, iar seara la amfiteatru dadeau niste spectacole pe cinste. Chiar aveau si o melodie si un dans al hotelului, dar nu am retinut cum se cheama (daca vreti sa-l vedeti/ascultati cautati pe youtube.com)
Mancarea a fost super buna si diversificata, am fost si la o masa A la carte.
Cel mai mult mi-a placut ca ne-am imprietenit cu un cuplu din Braila care era in luna de miere, si am putut sa ne pozam reciproc :)))
Am luat si o excursie pe mare cu vaporasul, iar intr-o zi am luat autobuzul din fata hotelului si am mers singuri in bazarul din Kusadasi, unde cei de acolo ne recunosteau ca fiind romani: D: D: D
Recomand hotelul si locatia.
Trimis de elygeo in 14.05.13 10:57:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya, Hotel Galeri Resort
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elygeo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@elygeo: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Mar.2024 Aproape de Efes orasul antic — scris în 06.04.24 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Tusan - O oază de relaxare — scris în 21.11.18 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Tusan Beach Resort, Kusadasi — scris în 09.11.18 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 3 stele nu 5 — scris în 27.08.18 de Stefania82 din CAMPINA - nu recomandă
- Aug.2017 Pareri obiective — scris în 09.08.17 de MANAFU din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Tusan mai are de lucrat pentru 5 stele — scris în 08.07.14 de bigman_1971 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Jun.2014 5 stele binemeritate — scris în 28.06.14 de gabili din PITEșTI - RECOMANDĂ