Las Vegas si ziua si noaptea
14 iulie 2019
Am intrat in Las Vegas.
Si cum va ziceam ca sunt o persoana norocoasă se pare ca am întâlnit niste amici de ai sotului meu in Las Vegas. Vorbind ei pe Facebook ne-au invitat sa stăm la ei. Zic: da, stam si noi o zi si daca deranjăm in sensul ca le invadam spațiul plecăm, eu necunoscându-i. Am ajuns la Anca si Claudiu care ne-au așteptat cu masa pusă si ne-au pregatit o camera doar pentru noi. Foarte, foarte frumos din partea lor, sper sa le putem returna vreodată amabilitatea. Dimineața ma trezeste sotul la 6 fix, Hai la Piscina! Ai vazut ce frumoasă e? Zic de unde sa vad... ? Trecusem aseara pe langa ea, dar de obosita ce eram am ratat-o. Stau intr-un complex uimitor, cu piscina si jacuzzi si palmieri deasupra sezlong-urilor, sa tot vii la ei ????????????. Am coborât la piscină, răsfăț total, un pic de inotat, un pic de plaja, un pic de jacuzi, eram singuri acolo, si pe la 10.30 deja era prea cald sa mai stai la soare. Ne-am echipat de oras si am plecat sa mâncam.
Am mancat la Red Rock Casino cu 19.47 usd, cu taxe incluse de persoană si ca bauturi, apa, suc de portocale, șampanie, si mimosa (șampanie cu suc portocale). Pana au stat baietii la coada am tras si eu de maneta la un automat de jocuri de 6 dolari (i-am pierdut, dar sotul i-a câștigat mai tarziu dupa ce am facut schimb la coadă).
Dupa masa am facut un pic de shopping si am vizitat orasul din masina pe zi, ca nu era chip sa iesi pe caldura aia. Puteai merge dar totuși 41 C°. Ne-am intors la ei si ne-am dus si pe întuneric la piscina.
Vai câtă relaxare, dar s-a facut 22:00 asa ca am mers sa vedem Vegas-ul noaptea. Amețitor, chiar amețitor, plin de lumini care mai de care de la reclame, de la hoteluri, de la masini, nu stiai unde sa te uiți, eram cu ochii peste tot. Am intrat la 2 casino-uri, Claudiu a castigat 80 usd! ???????????? Normal ca eu am pierdut, dar putin 5 usd. E frumos ca poti juca pe mize foarte mici adica gen 25 centi, just for fun.
Am mers la gradina Bellagio, plin de flori si fructe facute din flori, era o lămâie facute din garoafe galbene. Am vizionat spectacolul de la fântânile Bellagio (acum am cautat pe net ca nu stiam cum se cheama) pe muzica " I'm proud to be an American" - daca aveti timp sa o ascultați e foarte "patriota"cu patos, mie mi-a placut mult.
Am intrat asa rapid in magazine, dar sunt prea multe, prea multe, ma dureau picioarele de atata mers, si eu chiar merg mult pe jos in vacanțe, chiar si alerg dar cu tusea asta acum nu-mi arde de nimic.
Am ajuns acasa pe la 1:30 si toata lumea s-a trântit in pat. Asta a fost prima seara in Las Vegas. Mâine cred ca nu mai scriu, ca va fi la fel. Piscina, shopping (ca e prea cald dupa ora 10) si seara Vegas. Va scriu doar daca câștig ceva ????????????
Trimis de Aniram in 15.07.19 18:38:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AMERICA DE NORD. A mai fost în/la: Surpriza mai departe si pt mine
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aniram); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2019 Azi am câștigat la Casino — scris în 17.07.19 de Aniram din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Sep.2018 4 zile in vegas — scris în 06.09.18 de Suditu din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Jurnal de expeditie — scris în 04.12.17 de Millana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Las Vegas si imprejurimi — scris în 21.01.18 de dan39 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Las Vegas sau Luceafărul din mijlocul unui deșert — scris în 25.05.16 de zake din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 O noapte în LAS VEGAS... — scris în 02.11.16 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Las Vegas, impresii, sfaturi utile — scris în 02.02.16 de dan39 din BUCURESTI - RECOMANDĂ