GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Luna trecută am fost oaspetele hotelului Tudor în două rânduri, marcând începutul şi sfârşitul semivacanţei noastre din Croaţia. De ce de două ori? Simplu! Mi-a plăcut şi am dorit să revin, cu toate că spre graniţa de la Drobeta Turnu Severin, am zărit câteva hoteluri la fel de interesante, cel puţin la exterior. Însă îmi place să rămân fidel unui hotel unde m-am simţit cu adevărat foarte bine.
Localizare
Este poziţionat pe artera principală a oraşului, pe Calea Timişoarei nr. 180, pe sensul de mers dinspre Timişoara către Craiova, este vizibil datorită panourilor publicitare atât ziua cât şi noaptea, este unul dintre cele mai noi hoteluri din oraş, amplasat la câteva minute de centrul oraşului, foarte aproape de malul Dunării.
Coordonatele gps sunt următoarele: lat: 44.624222 / long: 22.613398.
Practic nu aveţi cum să-l rataţi, este un hotel mic, dar cochet, care atrage toate privirile, cu o parcare foarte încăpătoare.
Preţuri
Rezervarea am facut-o telefonic, fără un avans plătit în prealabil, am beneficiat şi de un mic discount, în sensul că reducerea aplicată camerei acoperea micul dejun pentru copii, mic dejun pe care altfel ar fi trebuit să-l plătim. La revenirea în ţară, am plătit « tariful fraierului » de la recepţie, mai mult cu 20 de lei pentru fiecare cameră.
Am beneficiat de câte o cameră dublă cu canapea extensibilă, cu mic dejun inclus, preţul pentru o cameră era de 200 de lei, însă aşa cum vă povesteam, la dus am beneficiat de o reducere de 20 de lei, fără a mai achita micul dejun pentru copil. La întoarcerea în ţară preţul a fost de 220 de lei.
Hotelul
Aşa cum vă povesteam, mic şi cochet, dispune de 9 camere duble matrimoniale, 14 duble twin, 2 apartamente şi un apartament prezidenţial, deci în total 26 de camere. Caracteristica principală a acestor camere este reprezentată de mărimea lor, dar voi reveni când am să povestesc despre camere.
Hotelul dispune de o sală de conferinţe de 30 de locuri, două restaurante cu o capacitate de 400, respectiv 250 de locuri, unde în fiecare săptămână au loc evenimente, patronul chiar mi-a povestit că fără aceste închirieri pentru nunţi, botezuri, etc, hotelul ar fi fost închis, singura perioadă a anului când hotelul produce profit este vara, până toamna târziu.
Hotelul mai dispune de o terasă de vară, unde se poate servi micul dejun, dar şi un grătar la orele amiezii, de o parcare spaţioasă, gratuita, am numărat cam 35 de locuri de parcare peste numărul camerelor, însă se mai poate parca şi în faţa hotelului, însă acea parcare se foloseşte când hotelul este full. Parcarea este luminată şi păzită non stop, de fapt există camere video şi un paznic care după ora 24.00 încuie poarta de acces în parcare.
Recepţia este foarte bine pusă la punct, există materiale informative despre hotel şi atracţiile oraşului, există un fax şi un computer cu acces la internet care poate fi utilizat gratuit de către clienţi, există şi un telefon internaţional, dar şi o plasmă unde turiştii pot urmări programme de ştiri sau muzică.
După închiderea restaurantului, la recepţie se pot comanda diferite băuturi răcoritoare sau bere, există un lobby cu canapele foarte moderne unde se pot admira amfibiile dintr-un superb acvariu, însă fumatul în acel loc este interzis.
Atât la parter cât şi la etajele superioare, 3 la număr, există diferite plante ornamentale, care conferă locului un aer exotic. În plus, pe fiecare etaj, există fotolii şi măsuţe, iar materialele folosite sunt de calitate şi alese cu gust. Adică gusturile se discută, însă mie mi-au plăcut.
Camera
Încă de la început trebuie să remarc mărimea camerelor, adică am fost surprins de dimensiunile generoase ale lor, doar la Astera în Nisipuri am mai întâlnit aşa ceva, practic noi am luat o dublă matrimonială cu canapea extensibilă, apreciez că mărimea camerei este undeva la peste 30 mp. Foarte mult spaţiu care creează o senzaţie specială de bine dispunere şi confort.
Uşa camerei se deschide cu cartelă, nu este nevoie să introduceţi cartela în fanta yalei, practic cipul citeşte codul cartelei şi la simpla apropiere de yală, uşa se deschide fără probleme.
În interior descoperim o cameră imensă cu un pat matrimonial, canapea extensibilă şi două fotolii, o măsuţă, un dulap unde am descoperit o pilotă suplimentară, două perne şi aşternuturi pentru canapea. Nu există papuci sau halate pentru baie, însă hotelul este de 3 stele şi nu am avut această pretenţie.
Pe jos există mochetă, foarte bine întreţinută, curată iar în baie gresia şi faianţa sunt din două culori asortate, foarte bine întreţinute.
Televizorul din cameră mi s-a părut cam mic, un lcd de 66 diagonala, veţi vedea în poze, în comparaţie cu mărimea camerei, acesta părea mic. Însă n-am prea stat la tv, doar puştoaica pe un program de desene, iar eu puţin pe ştiri. Televizorul are programme prin satelit predefinite, multe dintre ele codate, majoritatea celor străine sunt nemţeşti, sârbeşti şi ungureşti.
În cameră mai există o comodă pe care am descoperit un ghid pentru hotel, dar şi pentru obiectivele turistice din oraş, o listă cu preţurile pentru minibar, o listă cu canalele tv, o scurtă descriere a hotelului şi a celor mai importante obiective turistice, instrucţiuni de utilizare pentru tv, aer condiţionat şi informaţii referitoare la barul hotelului sau restaurant. În plus există o mapă cu informaţii despre telefon şi modul de forma în exterior şi interior şi despre modul în care se poate conecta pc-ul la internet, prin cablu sau wirelles.
Wirelles-ul are un semnal slab în cameră, este recomandat să cereţi un cablu de reţea de la recepţie, se acordă gratuit, tuturor celor care solicită, viteza este foarte bună şi vă puteţi rezolva problemele într-un timp foarte scurt. Dacă totuşi preferaţi wirelles-ul, atunci trebuie setată placa de reţea pe ip automat – DHCP.
Minibarul este contracost, preţurile sunt pe măsură, există cola, fanta, bere, apă plată şi minerală, alune şi ciocolate, citisem undeva că sunt probleme cu sticlele, la noi toate au fost sigilate. Berea, însă, aproape de termenul de expirare.
Fiecare cameră dispune de o terasă, noi am avut vedere către parcarea interioară şi Portul Drobeta, pe terasă se poate fuma, se poate bea o bere, se poate sta la aer, însă priveliştea nu este foarte incitantă, dar este ok.
Aerul condiţionat nu l-am folosit deşi l-am verificat şi funcţiona în parametrii, la jumătatea lui mai era destul de cald ziua, însă noaptea cam strângea. Din acest motiv am ales să dormim toţi trei în patul matrimonial, fără a mai desface canapeaua. N-am dormit deloc rău, patul este destul de mare, dar ca de obicei când dorm pe lângă fii-mea rămân fără pilotă.
Baia, aşa cum vă povesteam, în două culori, portocaliu şi alb, de fapt un crem bine spălat, cu cadă şi geam de protecţie, bideu, oglindă mare pe care era înscripţionat numele hotelului, foehn, câte 2 prosoape de persoană, imaculate, plus prosoape de pus pe jos, şi acelea foarte albe. Consumabilele erau alcătuite doar din săpun, fără gel de duş sau şampon, însă noi plecăm peste tot cu ale noastre, de acasă, astfel încât nu le-am simţit lipsa.
Restaurantul
Am beneficiat doar de mic dejun, oricum la ora 09.00 eram plecaţi din hotel, astfel încât celelalte mese nu ne-au interesat, micul dejun era predefinit în şapte variante de meniu, unele intre ale având incluse şi apă minerală sau plată.
Dacă fetiţa a ales cerealele cu lapte, vreo 4 tipuri de cereale, noi am optat pentru omletă cu şuncă şi un aperitiv din crudităţi şi mezeluri uscate, servirea a fost ireproşabilă iar şeful de sală care ne-a servit a stat pe lângă noi mai tot timpul. Meniul se putea upgrada, în sensul în care doreai suplinirea lui, în detrimentul altuia din care nu doreai decât ceva anume.
La a doua cazare, acelaşi sef de sală a muştruluit ospătarul care ne-a servit pentru faptul că nu ne-a adus apa plată din meniu şi nu ne-a întrebat dacă doream pâine prăjită, inăinte de a ne-o aduce, însă acestea sunt amănunte, dar trebuie remarcată atitudinea şefului de sală.
Concluzii
Ne-am simţit excelent la Hotel Tudor, vom reveni oricând vom avea ocazia, recomand hotelul şi serviciile de acolo, chiar dacă pare un hotel de „tranzit”, calitatea serviciilor şi mai ales confortul de acolo îl recomandă ca pe o alegere excelentă înăinte de a părăsi ţara pe la Drobeta Turnu Severin. Sau imediat după ce intrăm în ţară, la revenire.
Vă doresc vacanţe frumoase oriunde alegeţi să le petreceţi!
Trimis de pepsi70ro in 11.06.13 17:12:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pepsi70ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 44.62425876 N, 22.61366129 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2020 Hotelul Tudor - a fost în regulă pentru o noapte — scris în 01.10.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- May.2010 Misterul sticlei de apa imbuteliata — scris în 06.06.11 de nicoleta7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ