Am fost cazata la acest hotel pe 1 si 2 decembrie 2007. Venisem la Alba-Iulia in interes de serviciu. Din pacate, fiind o perioada extrem de aglomerata (ziua Romaniei), cand tot orasul forfotea pregatind spectacolele si manifestatiile ce aveau sa aiba loc, nu am gasit locuri in alta parte.
Hotelul are 2* dar si le oglindeste, desi am vazut hoteluri de 2* mult mai bune. Lucrul cel mai important este ca se afla in centrul orasului si panorama este frumoasa indiferent de camera in care ai fi cazat (noi am fost un grup de 10 colegi si am ocupat 7 camere, asadar am vazut mai multe camere). Holul hotelului pare a purta umele trecerii timpului dar camere erau renovate (camerele sunt spatioase, mobilierul este cat de cat modern, baile renovate).
Conditiile de cazare mi s-au parut decente. Totusi, am inteles ca au si camere mai vechi si mai prost mobilate (vechi) asa ca, nu ar strica sa faceti o mica precizare daca intentionati sa faceti o rezervare aici. Restaurantul este amenajat in stil rustic, parca un pic cam ponosit dar mancarea a fost buna si personalul amabil. Pretul pentru o noapte este destul de bun.
Recomand acest hotel doar pentru tranzit, din punctul meu de vedere nu as petrece multe nopti aici. Este un hotel decent si atat, care nu m-a impresionat cu nimic.
Trimis de ancamariagadea* in 19.12.09 15:08:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancamariagadea*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2019 Transilvania – un hotel cu standard inalt — scris în 14.05.19 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un weekend reusit — scris în 06.09.18 de alexandrac din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Peste așteptări! — scris în 22.03.18 de nelu73 din AGNITA SIBIU
- Mar.2018 Hotel Transilvania – calitate în Alba Iulia — scris în 19.03.18 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Alba Iulia - Transilvania Hotel — scris în 03.08.16 de razviradu din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Hotel Transilvania - cazare bună — scris în 12.02.16 de Lale din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un hotel super in Alba Iulia — scris în 17.08.15 de Ramos din BUCURESTI - RECOMANDĂ