ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.01.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
NOV-2021
DURATA: 2 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 38 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 8 MIN

Grand Hotel Traian - o alegere excelentă în inima Iașului

TIPĂREȘTE

Pe la sfârșitul lui noiembrie am avut treabă la Iași. Și pentru că treaba asta avea să se întindă peste weekend, iar eu nu conduc, Tati a fost de acord să vină și el. Ceea ce însemna că ne trebuia o cazare-ceva, de preferat în centrul orașului, cât mai aproape de sediul „trebii” . N-a fost greu deloc. În anii trecuți am stat la Hotel Select, chiar de 2 ori, la el mi s-a dus gândul din prima, dar am mai studiat un pic și mi-a făcut cu ochiul ceva ce părea cel puțin la fel de fain: Grand Hotel Traian. Clădire istorică, recenzii bune, preț ok, poziționare perfectă, parcare... Adjudecat: cameră dublă cu mic dejun inclus, 2 nopți, 756 lei; drept de anulare gratuită până în ziua sosirii, la ora 18:00!

Am ajuns seara aproape de 8, am sunat de pe drum să întrebăm de programul restaurantului, că nu știam ce fel de restricții or fi în vigoare prin Iași... Ni s-a spus că ultima comandă se ia la 8:30 sau 9, nu mai rețin exact, rețin doar că eram un pic la limită cu timpul (oricum, e foarte posibil ca în momentul de față lucrurile să stea un pic diferit).

Hotelul e fix în inima Ieșilor, pe una din laturile Pieței Unirii și are o parcare nu foarte spațioasă chiar în față, prevăzută cu barieră. Tati a oprit provizoriu pe marginea străzii, eu m-am dus la recepție să anunț că am venit, să ne dea drumul în parcare. Deși locuri erau, nu știu din ce motiv am fost direcționați spre parcarea subterană, care se află cumva în spatele hotelului. Procedura e destul de ciudată, trebuie să aștepți să vină un nene să ridice ușa mobilă (la fel la plecare) și nu există intrare directă în hotel de acolo, trebuie să-l ocolești pe trotuar și să pătrunzi tot prin față.

Am intrat în holul spațios, în față e Recepția, în stânga se face intrarea la restaurant, iar în dreapta, după ce cobori câteva trepte, sunt câteva zone de socializare și tot aici se găsesc cele 2 lifturi. Erau deja împodobiți 2 brazi de Crăciun, iar drapelul României l-am văzut plasat la loc de cinste.

Procesul de cazare a durat foarte puțin, angajata a fost drăguță și ne-a răspuns la toate întrebările. Am primit 2 cartele magnetice pentru camera 211 situată, desigur, la etajul al 2-lea (ultimul).

Un pic de istorie

Clădirea s-a dorit a fi cel mai modern și frumos Teatru Național; pentru acest demers, primarul de atunci al Iașului, avocatul Scarlat Pastia, l-a angajat pe însuși ing. Gustave Eiffel, „părintele” turnului omonim parizian. Edificiul a fost finalizat în 1882, dar, din motive financiare, între timp primarul fusese nevoit să-l cedeze omului de afaceri Adolf Theitler (am încercat să găsesc detalii despre personaj, dar în afară de faptul că un urmaș al său ce trăiește în prezent în Israel a reventicat 20 și ceva de proprietăți prin Iași, inclusiv actualul hotel Traian, altceva n-am aflat).

Scopul noului proprietar fiind profitul, avea să schimbe destinația clădirii, transformând-o în hotel. Acesta va găzdui oaspeți de seamă, printre care actrița Greta Garbo, iar în anii 1916-1917 a avut nevoie de recompartimentare pentru a primi o bună parte din burghezia bucureșteană refugiată din calea războiului. Ba chiar, în 1918 aici a funcționat Guvernul româniei. Tot aici s-au petrecut evenimente mondene cu răsunet, printre care (1884) aniversarea centenarului Răscoalei lui Horia, Cloșca și Crișan, ocazie cu care I. L. Caragiale avea să citească „O scrisoare pierdută” ; au fost prezenți M. Eminescu și I. Creangă.

În 1942, imobilul avea să fie expropriat (părăsit de proprietar?!), iar autoritățile au intenționat să-l facă Palat Municipal. În acest scop, după război, a fost renovat pe banii Primăriei. Abia în 1950 avea să fie naționalizat și vreme de 2 decenii să adăpostească organizații sportive; la mansardă a funcționat un club pentru radioamatori, iar la parter un restaurant și o braserie. Anul 1970 a adus consolidarea întregii structuri, stâlpii de fontă inițiali au fost dublați cu piloni de beton armat; după acest moment, clădirea redevine hotel.

În 1980, aici a fost cazată delegația română ce-a purtat flacăra olimpică în drumul său spre J. O. de la Moscova, iar în luna sept a aceluiași an, Ceaușescu a cuvântat de la balconul central al hotelului Traian, cu ocazia Adunării Populare. Imediat după Revoluție, în 1990, edificiul revine S. C. Turism Moldova S. A. (capital de stat). Are loc o amplă reabilitare între 2003 și 2006 (peste 4 mil euro), care aduce hotelul la clasificarea actuală, cea de 4*. În 2015 aici s-au filmat scene dintr-un film cu Fl. Piersic Jr. Și Marcel Iureș, în 2015 este înscris pe lista monumentelor istorice ieșene. Din 2019 a fost preluat de un grup de oameni de afaceri, aceiași care au reabilitat Motelul Bucium.

În prezent, Grand Hotel Traian oferă oaspeților 68 de camere în regim single sau double, suite și apartamente și 2 restaurante, dintre care cel principal a fost denumit Gustave, în onoarea lui Eiffel.

Camera

Am urcat cu liftul la etajul nostru; trebuie să fiu sinceră și să spun că de fiecare dată aveam să folosesc liftul, cumva mereu aveam mâinile încărcarte și am avut și lenea de a căuta scările (dar ele există, cu siguranță). Coridorul e lung și frumos, podeaua acoperită cu mochetă curată, într-o culoare neutră, pereții cu tablouri cu imagini din vechiul Iași, câteva aplice sunt plasate din loc în loc.

Camera – de-a dreptul uriașă, de mult n-am mai stat într-o cameră atât de mare! Prima impresie – spațiu, căldură, lumină, acasă. Am avut un pat matrimonial încadrat de noptiere, măsuța de bagaje și o canapea micuță pe un perete, încă vreo 3 (!) măsuțe dispersate pe lângă ceilalți pereți, 4 scaune în total. Un dulap în 3 uși (cea din mijloc cu oglindă) și un cuier pe hol. Absolut tot mobilerul era din același film, lemn vopsit în alb-crem, tapiserie din catifea gri-verzui, delicate brizbrizuri.

Salteaua de calitate, lenjeria albă, din bumbac, câte 2 perne de fiecare. În tăblia tapisată a patului, deasupra fiecărei noptiere, erau întrerupătoare și prize, iar veiozele erau fixate mai sus, pe perete, încadrând un tablou cu flori. Pe una din noptiere, un telefon retro (funcțional). Am primit câte un pet mic de apă gratuit, iar în minibar ne așteptau încă alte băuturi și crănțănele (contra-cost, desigur, dar prețuri rezonabile). TV cu ecran plat.

Întreaga suprafață a camerei era acoperită cu o mochetă groasă de culoarea coniacului (mi-a plăcut maxim; mai ales senzația de a păși desculță!), în ton cu draperiile ce atârnau în dreptul celor 2 ferestre lungi și înguste, ce dădeau spre Piața Unirii. N-am avut balcon, niciuna din camerele de la etajul al doilea n-are balcon, doar cele de la primul etaj dețin balconașe în stil franțuzesc. Căldura din cameră putea fi setată, noi n-am simțit nevoia să modificăm temperatura.

Baia este și ea destul de spațioasă și modern dotată și decorată, în aceleași culori calde. Am avut cabină de duș, prosoape albe, impecabile și ceva consumabile: pe lângă hârtie igienică, flaconașe de șampon, săpun solid, căști de duș. Cred că erau și altele prin dulap, gen trusă de cusut și chestii pentru curățat pantofii, dar nu mai rețin exact.

Micul dejun se servește în fiecare dimineață în restaurantul Gustave, sub formă de bufet suedez. N-am pozat, dar nu țin minte să ne fi lipsit ceva; erau mezeluri și brânzeturi de mai multe feluri, ouă gătite în fel și chip, bacon prăjit, preparate de casă, gen salată de vinete și zacuscă. Fructe, legume, lapte, iaurt, cereale, chifle și pâine feliată, ceva dulciuri. Apă, sucuri, iar ceaiul sau cafeaua (în mai multe variante) se cereau la bar. A fost bun și îndestulător.

Am mâncat și prima cină la Gustave, oricum era prea târziu să mai încercăm prin alte locuri, iar privirea aruncată restaurantului ne-a dat curaj. Mi-au plăcut mai ales scaunele tapisate în culori vesele și faptul că mesele erau distanțate regulamentar. Mi-au plăcut plantele verzi „aruncate” ici-colo și pomul de Crăciun frumos împodobit.

Nu era prea mare aglomerație, doar câteva mese ocupate, așa că am fost serviți prompt. Eu am luat ceva cu piept de pui, Tati porc, am primit niște sofisticării, că nu-mi mai pot da seama din poze exact ce-am mâncat! :) Cred că sosul meu a avut șofran, țin minte că era finuț și delicios, Tati a avut mai multe legume și amândoi un fel de chips-uri cârlionțate deasupra (cartof dulce, posibil). Pe scurt, prezentare frumoasă, gust deosebit, am fost foarte mulțumiți. Am trecut nota pe cameră și-am plătit la final, odată cu contravaloarea cazării. O să pun câteva foto cu pagini din meniu, să vă faceți o idee despre prețuri. A, și mi-a plăcut că 3 sau 4 pagini din meniu erau dedicate istoriei hotelului, cu fotografii sugestive (de acolo am selectat informațiile de mai sus).

Deoarece cursul meu s-a terminat duminică mult după prânz, Tati a fost cel care a predat camera și a achitat tot ce-a fost necesar. Pe urmă a lăsat bagajele în camera specială de la recepție și și-a făcut de lucru pe unul din fotoliile din hol. La prânz a mâncat o ciorbă la restaurant. Ideea e că nu l-a dat nimeni afară, l-au tolerat până am venit eu să-l recuperez. Drăguți oamenii... Singurul lucru pe care l-aș avea de reproșat ar fi că nu prea dădeau importanță măsurilor anti-covid – masca mai mult în barbă, iar de certificat verde nici nu s-a pus problema, nici la cazare, nici la restaurant. În schimb, erau recipiente cu dezinfectant din loc în loc și a fost extrem de curat pretutindeni.

Una peste alta, Grand Hotel Traian a fost o experiență plăcută, odihnitoare, pe care aș repeta-o fără să clipesc!


despre SERVICII

Personalul nu purta corect masca de protecție. Nu ni s-a solicitat certificat verde nici la cazare, nici la restaurant. În rest, nimic de reproșat!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Am reușit să mă relaxez, chiar dacă n-am venit chiar la distracție...

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 20.01.22 18:59:29
Validat / Publicat: 20.01.22 19:32:43
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în IAȘI.

VIZUALIZĂRI: 870 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 Vedere de la fereastra noastră; în dreapta, în fundal, Palatul Culturii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 63100 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 38.33 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    12 ecouri scrise, până acum

    webmaster
    [20.01.22 20:12:41]
    »

    Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente (din anul curent sau anul trecut) în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    MarinaCoPHONE
    [20.01.22 20:59:27]
    »

    @crismis: Mă bucur să văd că v-ați simțit bine la noi la Iași.

    Hotelul este considerat ca fiind de top în Iași.

    Foarte detaliat review, votat cu mare drag.

    crismisPHONEAUTOR REVIEW
    [20.01.22 21:07:18]
    »

    @MarinaCo: Mulțumesc mult! Mereu m-am simțit bine în Iași, deși n-am fost foarte des și nici n-am avut prea mult timp de vizitat... Totuși, în puținele reprize turistice, l-am perceput ca pe un loc unde mustește istoria la fiecare pas! Sper să revin cât de curând...

    Hotelul Traian chiar e unul dintre cele mai bune în care am stat vreodată. Mi-a plăcut mult și restaurantul. Cu siguranță o să le mai călcăm pragul!

    ANILUPHONE
    [21.01.22 09:34:13]
    »

    Wow... din nou o cazare cu poveste... și asta în capitala Moldovei! Ce istorie încâlcită are Traian ăsta... prin câte a trecut... dar arată tare bine!

    M-a amuzat faza cu scările... nu le-ai văzut, nu le-ai folosit... !!!

    Și mie îmi place să merg desculță prin cameră, să simt grosimea mochetei... să mă gâdile la tălpi... bine să fie curată și de calitate, așa cum ați avut voi în cameră (am trăit senzația asta de curând la Craiova la hotel Golden house) !

    Mi-a plăcut cum l-ai prezentat pe Traian, tare fălos!!!

    tata123 🔱 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [21.01.22 10:00:15]
    »

    @crismis: Un hotel istoric, cu servicii bune și amplasament așijderea - l-am avut în vedere la un moment dat.

    În ceea ce privește informații despre Adolf Theitler greu se pot însăila câteva idei de prin materialele găsite pe Internet deși pare un personaj important la cumpăna veacurilor al XIX-lea -al XX-lea. Se pare că a „învârtit” mai multe afaceri în zona Moldovei, a fost antreprenor și constructor de hoteluri. Adolf Theitler construiește și inaugurează la 1911 hotelul Continental din Iași, cel mai modern astfel de stabiliment din Iași (curent electric, încălzire centrală, prăvălii elegante la parter). Pentru o perioadă afaceristul a fost „concesionarul golirii closetelor ieșene” , după cum consemnează documentele din arhive.

    În 1921 Theitler cumpără Casa lui Cuza din Galați și o transformă în hotel cu 24 de cămăruțe. Dorința de a scoate bani din piatră seacă l-ar fi condus pe afacerist la transformarea casei istorice în Hotel Royal, de fapt un stabiliment de moravuri ușoare. Abia în 1938 Asociația „Casa Cuza Vodă” din Galați cumpără imobilul de la moștenitorii lui Adolf Theitler pentru a deschide aici un muzeu.

    Informațiile trebuie adunate picătură cu picătură și uneori descoperi lucruri interesante. Asta e istoria...

    Numai bine!

    CATAAS
    [21.01.22 11:42:32]
    »

    Deobicei, am ales Hotel Moldova pentru a ne caza la Iași. Data viitoare vom ține cont de recomandare și vom încerca și noi hotel Traian, mai ales că este destul de„la îndemână” venind dinspre Suceava. Ați rezervat telefonic sau direct pe site-ul lor?

    adso
    [21.01.22 12:51:13]
    »

    @crismis: Bună alegere! Și chiar convenabilă din punct de vedere al prețului: pentru condiții similare, la Împăratul Romanilor din Sibiu, cu banii ăștia stăteați doar o noapte. (Am eu ce am cu prețurile din Sibiu .) Când veți dori „să faceți o aroganță” , cereți apartamentul de primul etaj, de deasupra intrării (1200 lei, la o simulare rapidă), cel care a găzduit-o pe Greta Garbo sau capete încoronate. Prin nu știu ce întâmplare, socrii mei au dormit acolo o noapte. Am auzit povestea despre acel apartament de vreo 100+ ori

    Felicitări și pentru fotografiile făcute de la Restaurantul Panoramic, sunt foarte reușite.

    Cu parcarea din față, treaba e încâlcită. Ea nu ar trebui, în mod normal, să existe - Piața Unirii și Bd. Lăpușneanu, în prelungirea sa, sunt pietonale. Scandalul e fără sfârșit și unii sunt mai egali ca alții, că trăim în România. Oricum, nu e pentru cei cazați acolo, ci pentru cei aleși.

    ---

    Personajul cheie din istoria acestei clădiri este cel care s-a ruinat pentru a o construi: Scarlat Pastia. E un personaj cum nu găsești multe pe la noi, mai ales în vremuri mai recente; în sec. XIX, încă nu se goliseră de sens cuvintele patriotism, onoare, sacrificiu. A murit sărac, trăindu-și ultimii ani într-o cameră a hotelului Traian (atunci - România), cu două mese pe zi asigurate de comunitate. Asta după ce a fost unul dintre cei mai buni primari ai orașului, căruia i-a donat tot ce avea. Și după ce și-a pierdut un fiu în Războiul de Independență (deși minor, acesta s-a înrolat ca voluntar, alături de fratele său - evident că educația primită a contat în această alegere).

    E înmormântat la Eternitatea, cimitirul pe care el l-a construit, pe proprietatea sa, ridicând și biserica din banii proprii.

    Nicio stradă din oraș nu îi poartă numele.

    editiadedimineata.ro/prim ... ectul-iesenilor

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][10 voturi]
    crismisAUTOR REVIEW
    [21.01.22 15:31:18]
    »

    @ANILU: Un hotel tare bun Traian ăsta; știi că am lipici pentru locurile „care spun povești” ... Întrebarea nu e „cum de l-am găsit?” , ci „cum de l-am găsit abia acum?” . În tot cazul, bine că l-am găsit!

    Cât despre scări... De obicei le caut și le folosesc, îmi place să fac un pic de mișcare, mai ales că toată ziua stau cu fundul pe scaun. De data asta, nu le-am căutat, nu mi-au ieșit în cale și asta a fost, a învins comoditatea! Se mai întâmplă...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [21.01.22 15:38:50]
    »

    @tata123 ????: Ca de obicei, completări extrem de pertinente și binevenite! Ai dreptate, n-am avut răbdare să „sap” prea mult în căutarea personajului... Acum, că am aflat că a avut de-a face (în sens negativ) și cu Casa lui Cuza, deja mi-a devenit tare antipatic... Glumesc, desigur...

    Mulțumesc pentru ecou, am mai aflat ceva!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [21.01.22 15:42:23]
    »

    @CATAAS: Am rezervat pe booking; de obicei precizez, dar acum am omis, scuze!... Nu știu dacă era mare diferență față de prețul de la recepție; pentru mine e mai facil și mai rapid să rezerv on-line, plus că deja am ajuns la nivelul 3 Genius și asta-mi conferă multe avantaje!

    Sper să încercați Hotel Traian și sper ca după aceea să vă citesc impresiile pe site!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [21.01.22 15:51:30]
    »

    @adso: „Când veți dori „să faceți o aroganță” , cereți apartamentul de primul etaj, de deasupra intrării (1200 lei, la o simulare rapidă), cel care a găzduit-o pe Greta Garbo sau capete încoronate.” M-ai făcut curioasă și m-am uitat la poze; mda, nu-i rău! Dar mai pun ceva firfirei și de banii ăștia stau 2 nopți la Regina, la Stresa! Lasă, că-i bine și-n cameră de muritori, nu doar în apartament de zei și zeițe!

    „Cu parcarea din față, treaba e încâlcită.” Aha, acum am priceput! Mă gândeam eu că n-au ce să aibă cu noi, personal... Și mă bucur că nu fac parte dintre cei aleși. Să fie la ei, acolo!

    „Personajul cheie din istoria acestei clădiri este cel care s-a ruinat pentru a o construi: Scarlat Pastia.” Wow! Asta chiar e o istorie care trebuie spusă! Mulțumesc!

    doinafil
    [21.01.22 18:22:03]
    »

    Cu bucurie și cu plăcere am citit și văzut cum arată „Traian” ACUM! Bine că s-a „reabilitat” în ochii mei, care, după ce am fost cazată acolo - în 1985 - reținuseră doar mizeria de pe jos, din cameră și necurățenia prosoapelor! (a fost deceniul anilor 80, cel mai nefericit pentru (unii) români, dacă vă mai aduceți aminte )

    DA, Chiar așa a fost! Am avut ceva treburi pe la Iași, într-o delegație, și-am ales să ne cazăm la „Traian” , în centru. M-a atras frumusețea exterioară a clădirii, dar, „vai” ! Când am ajuns în cameră și m-am descălțat, m-au deranjat firimiturile de mâncare și glodul de pâmânt mărunțit, de pe mochetă. Dacă vă spun că prosoapele de la baie erau folosite, mă credeți!? Păi, să mă credeți, pentru că - după ce am reclamat la recepție asta - au venit și le-au schimbat, cerându-și scuze, cu bâlbâieli. Credeți că au aspirat?! Neam! Am cerut, bineînțeles, schimbarea camerei, dar... iarăși „vai!” , nu mai aveau camere.

    Mi-a plăcut, în schimb, culoarea albă a mobilierului frumos lucrat și tapetul mătăsos. Văd că mobila este tot albă, cred că este aceeași, bine recondiționată.

    Acum DA! este altceva, este pe gustul meu și n-aș pregeta să mă cazez acolo. Mulțumesc că ai făcut - cu articolul și pozele tale, să-mi schimb părerea despre „Traian” !

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    adso, ANILU, crismis, doinafil, MarinaCo, tata123 🔱
    Alte impresii din această RUBRICĂTraian Grand Hotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.056131839752197 sec
    ecranul dvs: 1 x 1