Am luat un sejur la acest hotel crezand ca va fi cam la fel cu cel din Thassos la 3* Aeria vezi impresii...
Ne-am bucurat ca este ieftin la 410 e 2 p autocar inclus pachet luat pe targul din primavara cu 1 loc la autocar gratis deci 1+1 la pret bilet autocar
Sejur de 7 zile am achizitionat camera tripla
Am ajuns pe la 13 ni s- a predat cheia imediat am cerut la etaj si asa ni s -a dat, ,,nu am stiut ca am multe scari de urcat... Camera frumoasa curata cu 1 pat matrimonial si inca unul despartit de un zid noi, nu avem copii deci nu a fost folosit patul
Terasa mare frumoasa 2 scaune, uscator rufe, vedere la padure, baia micuta consumabile la baie schimbat prosoape la 2 zile. 1 data lenjeria de pat.
Curat in camera, mobilier asa cum il vedeti in pozele postate, sa spunem acceptabil
Masa sub asteptari clar... sa detaliez dimineata niciodata nu a fost branza, masline de 2 ori, doar 1 zi rosii, castraveti cred ca 2 zile« sunca gen presata, cascaval, 1 zi compot de caise sau piersici. fructe doar in anumite zile pepene, banane taiate. portocale mandarine piersici Nu.. Cafea f slaba cornulete chec rar
Pranz mancare gatita gen cantina nici macar 1 zi nu au avut o friptura la gratar sau peste la gratar 1 zi chiftele 1 zi musaca, cartofi prajiti Nu, salata normala amestecata de ei 1 zi sau 2 tzatzichi (din 7 zile) macaroane, budinca, sos ptr macaroane dar nu f
bun, supa nu am gustat, carne la tava cred 2 zile, Slab cu masa serios seara la fel de slab Desert nu am avut ce sa mananc. Nu sunt foarte pretentioasa dar nici asa sa nu prea ai ce sa mananci ca lumea...
Inghetata deloc, bautura vin- alb, rosu, roze, la cerere fara probleme, bere draft slaba, suc nectar la cutie, cola, fanta, sprite din sticle de 2 l iti puneau ei in pahare. Bautura se servea pana la ora 23 apoi contra cost Eu am cerut intr-o zi tonic si mi- au spus ca se plateste nu e gratis.
La plaja... se coboara o panta, mers pe jos traseu cam de 600m, soseaua serpuieste , este asfalt. Sau va duce cu masina de la hotel gratis. Trenuletul care trece prin fata hotelului este 1euro dus 1 euro intors, mai exista si un Maxi Taxi de la Hotel Kriopigi tot 1 e dus 1 e intors (nu le stiu programul)
La plaja se platesc sezlongurile 3 e unul, in apa sunt pietricele mici in anumite locuri ncesita papuci apoi se ajunge pe nisip, noi am facut cate o alee de intrare in apa si asa am evitat ranirea la picioare. Nu recomand sa intrati pe pietrele mari sunt Arici. cineva s a intepat si a platit 50 euro sa -i scoata tepii, Spital de stat unde puteti folosi Cardul European este in Kassandria In Kriopigi este particular,
Excursiile sunt scumpe ex Meteora 45 e 1 pers
Daca aveti intrebari imi puteti scrie Va urez vacante frumoase insa nu la Theo B
Trimis de marival in 09.07.18 18:34:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos. Halkidiki alte locatii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marival); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2018 Jalnic — scris în 09.06.19 de Diana1985 din APAHIDA [CJ] - nu recomandă
- Jun.2018 Concediu ratat — scris în 04.07.18 de crystyan59 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Cea mai urata cazare! — @Theo Bungalows Hotel / KRIOPIGI [Kassandra] — scris în 03.07.18 de doina doina din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2018 Cazare si masa de tot rasul — scris în 18.06.18 de ari1960 din BUFTEA - nu recomandă
- Jul.2017 Raport pret-calitate foarte bun, personal de exceptie — scris în 30.07.17 de AndreeaDV din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Prima experienta in Grecia — scris în 01.08.14 de dertog din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un hotel cu atmosfera greceasca si conditii bune — scris în 01.08.13 de AndradaIonescu din SLATINA - RECOMANDĂ