La sosirea in hotel (aprox ora 11.00) am fost preluati imediat de receptioner, desi dupa cum era afisat intrarea in camera se face la ora 18.00. Mi s-au oferit cheile de la 2 camere (pt a alege care doresc) la etajul si pe partea care am solicitat-o.
Curatenie: in fiecare zi se lua gunoiul, se punea hirtie igienica, se aspira. S-au schimbat cearsafurile si prosoapele de vreo 2 ori in sejur.
Camera era dotata cu tv (abonament la Dolce) si frigider (cu congelator). Mobilierul era vechi, dar ok. Camera mi s-a parut cam mica pt 2 adulti+1 copil.
Sezlongul de pe balcon era f vechi si nefunctional.
Referitor la restaurant: am luat masa o singura data si a fost ok: calitatea, cantitatea si pretul. La cei care aveau masa inclusa si un meniu prestabilit nu mi s-a parut asa de apetisanta.
Distanta fata de plaja nu mi s-a parut mare, avand in vedere particularitatea acestei statiuni. Pt a scurta drumul se merge pe linga hotel Neptun pana la Hotel Insula si de acolo pe langa lac spre plaja.
Plaja: in partea stanga intrarea este mai lina, dar erau destul de multe alge. In partea dreapta mi s-a parut ca este mai curata marea, dar intrarea era mai abrupta. In ultimele zile am vazut cateva meduze.
Distractie si relaxare: am fost cu caleasca, cu bicicleta pt 3 persoane, am jucat tenis de masa, am fost in port la Mangalia, la restaurant cu program.
Trimis de calinb in 15.07.13 02:59:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calinb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.86932039 N, 28.59573505 E - neconfirmate încă
- Jul.2022 Cazare (+) vs Mancare (-) — scris în 23.07.22 de AMD86 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Mancare fff proasta! — scris în 16.07.22 de Nicoleta 83 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Dec.2014 Nu mai revin in Neptun — scris în 17.08.21 de Anadrg din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jun.2013 Saracie demna sau omul sfinteste locul — scris în 26.06.13 de Albinoium din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 In niciun caz!!! — scris în 25.08.13 de gummybear din ARAD - nu recomandă
- Aug.2010 Fugitiiiiii — scris în 05.08.10 de trainer din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Sejur hotel Terra — scris în 13.08.09 de crissu85 din PITESTI - nu recomandă