Am ajuns la hotelul Terra in urma "redistribuirii" - vezi impresii (nu este o metafora de-a mea ci termenul halucinant folosit de receptionera de la hotelul Clabucet, unde aveam rezervarea initiala, rezervare efectuata prin cea mai cunoscuta firma de profil din lume). Dat fiind ca nu vrem sa ne complicam viata degeaba cu scandal, protectia consumatorului sau televiziuni, am inghitit ca pe o aspirina si gata.
Ne-am repezit in laptop si am vazut review-urile pentru acest hotel asa ca eram intariti si cu inima stransa, gata sa privim adevarul crunt in fata.
Uite ca am fost primiti relaxat, politicos, profesionist si fara figuri de un receptioner care chiar isi cunoaste meseria. Am ales camera dorita (preferand muzica de la terasa alaturata in locul bubuiturilor lifturilor antice), am inspectat tot pentru a retusa ce era de ratusat si am ajuns la concluzia ca face banii fara nicio problema. Curatenie cum trebuie, totul la locul lui, chiar daca din saracie.
Cea mai buna comparatie pentru hotel este cea cu o babuta curata, educata, saracacioasa dar senina si binevoitoare cu toata lumea.
Comportamentul personalului ne-a sters toate neplacerile si a salvat un sejur ce parea condamnat. Chiar merita mers la acest hotel cand nu ai probleme cu nervii sau cu conditia fizica (distanta mare pana la plaja).
Trimis de Albinoium in 26.06.13 23:10:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Albinoium); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.86932039 N, 28.59573505 E - neconfirmate încă
- Jul.2022 Cazare (+) vs Mancare (-) — scris în 23.07.22 de AMD86 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Mancare fff proasta! — scris în 16.07.22 de Nicoleta 83 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Dec.2014 Nu mai revin in Neptun — scris în 17.08.21 de Anadrg din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jul.2013 Conditii OK pt 2 stele si pt pretul platit — scris în 15.07.13 de calinb din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2012 In niciun caz!!! — scris în 25.08.13 de gummybear din ARAD - nu recomandă
- Aug.2010 Fugitiiiiii — scris în 05.08.10 de trainer din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Sejur hotel Terra — scris în 13.08.09 de crissu85 din PITESTI - nu recomandă