ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.09.2024
DURATA: 8 nopți
Familie
2 AD. + 2 COPII -- v: 16,22
PREȚ SEJUR 2600 €
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAZARE ÎN 2 x DblStd
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:
la PMM* = 42 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
Un mare DA pentru Ischia
TIPĂREȘTE
Avantaje:Hotel bun și curat, cu camere confortabile, dotate cu aer condiționat, balcon, tot ce trebuie. Piscina deschisă tot timpul, apă termală, caldă și curată, șezlonguri la discreție. Regimul de masă-noi am avut demipensiune, mic dejun și cină, absolut îndestulătoare, multe salate, pește, pui. curcan. Hotelul dispune de transport gratuit până la plajă, port, oraș.
Dezavantaje: departe de plajă
## end review sc
Trimis de roxi-nico in 26.09.24 20:33:15
Trimis de roxi-nico in 26.09.24 20:33:15
Validat / Publicat: 26.09.24 21:42:31
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Italia
- Alte destinații turistice prin care a fost: Spania, Grecia, Franta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxi-nico); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Bun revenit pe site cu impresii --- deși tare ne-am fi bucurat să fie mai bogate în detalii...
Alte impresii din această RUBRICĂ – Terme Villa Teresa Hotel [Forio]:
- Jun.2019 O cazare aproape perfectă! Hotel Terme Villa Teresa, Forio — scris în 06.07.19 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ