O ultimă vacanță la malu’ mării. Am ales H. Ten pentru:
- Parcare (proprie, gratuită);
- Condiții de cazare, bune;
- Accesul WiFi
- Pret

Hotel Ten este situat in centrul orasului Constanta, pe malul portului, la 200 de metri de Primarie si 5 minute de mers pe jos de Plaja Modern. De la hotel se pot face plimbari in zona istorica a orasului, pana in Portul Tomis sau in Piata Ovidiu. Complexul Colonadelor (H Ten) este una din cele 3 proprietati al “lantului” Ten.
Facilități: parcare proprie, WiFi, terasa generoasa, restaurante, cofetarie.
Hotel nou (2013), modern, pozitionare centrală, camere spațioase, curățenie, personal asa si asa (cam delasatori cei de la receptie). Camerele ca în pozele de prezentare. Principala activitate este destinata organizarilor de evenimente (nunti, botezuri, cumetrii, taieri de mot, onomastice, petreceri in general) Are si cu CE si mai ales UNDE. Locatia dispune de 4 saloane si de o terasa foarte generoasa (intima). Meniul foarte bun dar cu preturi peste mediu.
Mancarurile foarte gustoase: ciorba de burta – 20 lei, friptura de porc – 60 lei (450 gr.), servire prompta. Bauturile: de toate pentru toti, preturi bune (bere neagra autohtona – 7 lei; 1 pahar de vinul casei – 5 lei). Terasa este foarte renumita datorita multimi de "maestri" emeriti care au binevoit sa le treaca pragul de-a lungul vremii : Jean Constantin, Stela Popescu, A. Arsinel, etc., patronul acestuia dl. Nicolae Terzi (Nea Nicu), patronul locaţiei (un vechi carciumar), va poate povesti lucruri inedite despre cei ce le-au trecut pragul de-a lungul timpului, va poate arata masa unde a stat, in permanenta, precum si ultima sticla de bautura a regretatului maestru Jean Constantin (Johnnie Walker).
Cofetaria este alipita hotelului, marginita de o terasa proprie unde se pot savura in liniste cigars-urile preferate, in interiorul locatie sunt multe decoruri si elemente de décor prntru organizarea evenimentelor, ar putea fi debarasate. Produse de cofetarie/patisserie excelente.
Un aspect negativ, pe care trebuie sa-il mentionez este parcarea – mica (meschina), tot timpul ocupata cu masinile patronului (toate incep cu TEN – 10; 20,30) greu de acesat si greu de manevrat. Se poate parca in apropriere, gratis sau contracost.
Micul dejun este inclus si il puteti savura la etajul 5 intr o priveliste cat de cat onesta. Daca va plac imaginile cu portul comercial, merge de un “selfie”. Ca si meniu, cel oficial . Cafeaua foarte buna.
Daca sa recomand hotelul? Cu retinere, dar da, il recomand.

Intrucat am fost intr-o “misiune” de relaxare va impartasesc urmatoarele aspecte:
Marea Neagra destul de caldă (17-18 grade), curată, fără alge, meduze, etc. Se putea pescui în voie, fauna foarte prezentă.
Municipiul Constanta – aerisit, cu parcuri amenajate, piata Ovidiu in mare verva: Corturi cu design specific diferitelor regiuni ale țării, cârnați de casă, pastrama, burgari, muzica, lume lume – un “festin culinar” patronat de “Sef” Catalin Scarlatescu - Festivalul Gustului din Constanța – 2017.
Recunosc ca pentru acest festival si pentru Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean, am ajuns in zona, altfel nu. Aaaa, era sa uit… cum sa uit? Gyros-ul de porc al lui Kosta’s de la Nikos Greek Taverna.
Shaorma de la Cin Cin nu mai e ce a fost, de fapt si locatia – un mare minus. Rusine d-le (PNList) “Dinu Patriciu” (Sorin Mocianu).
Mamaia – trist, foarte trist. Nici tipenie de ‘people”, singurul care bantuia era VANTU’. Dune de nisip pe “promenada” / esplanada, pe spatiile verzi…. peste tot.
Cam atat de la malu’ marii negre. Aveti legatura.
Vacante frumoase să aveți și mult soare. Să auzim numai de bine.
Trimis de RossoNerro in 12.10.17 12:10:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CONSTANȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RossoNerro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.17511160 N, 28.64920330 E - CONFIRMATE
Mutat în rubrica "Ten Colonadelor Hotel, CONSTANȚA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@webmasterX: La (mare) fix. Corecta locatia. TCB.
@RossoNerro: Hotelul arata si daca ati fost multumiti asta conteaza si poate fi o recomandare buna. Felicitari, votat cu placere.
- Apr.2024 Destul de aproape de 10 — scris în 12.06.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Aproape de zece Hotelul Ten din Constanța — scris în 21.08.20 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ