Susesi - dezamagitor fata de Papillon Zeugma si mai scump
Anul trecut am fost de doua ori la Zeugma si am zis sa mai schimbam peisajul, asa ca am ales unul din hotelurile cu reclama maxima din partea Agentiei si anume Susesi. Singurul mare plus al acestui hotel mi s-au parut gradina si piscinele iar restul serviciilor s-au situat sub Papilon Zeugma (camera, curatenia, masa, SPA-ul). Dar sa le luam pe rand.
Camera mai mica, patul pt copil (7 ani) mic si tare de nu se putea dormi in el! Curatenia se facea la orele 14-15 cand veneam cu copilul in camera la culcare. Paturile le schimbau la 4-5-6 zile cand isi aduceau aminte cu toate ca le-am dat si bacsis.
Mancarea cat de cat variata dar se cam repeta in fiecare zi, mai ales la pranz! Gratarele si sorturile de peste de la Zeugma - le-am dus dorul! Desertul daca nu-l luai al inceputul mesei, mai tarziu aveai toate sansele sa nu mai gasesti.
SPA-ul scump si nu au oameni cu talent in arta masajului.
Trimis de s.simona in 26.06.10 19:14:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (s.simona); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Imi pare rau de vacanta ratata. chiar in aceasta seara , prietena mea mi-a spus ca la anul se va duce la Susesi de luxe (marti pleaca la Adam& Eva). Eu citisem impresiile unui domn din Galati si i-am spus ca nu prea se merita. Agentiile din Campina cred ca trebuie sa promoveze CALITATEA, deja cred ca am devenit turisti cam exigenti. O seara buna !
eu merg la sfarsitul lui iulie la Susesi.
Cred ca dumneavoastra si carmenplesa1977 din Tg. Mures nu ati fost la acelasi hotel. Oricat de diferite ar fi gusturile parerile difera ca de la cer la pamant.
Care sa fie adevarul?
Nu stiu ce sa mai cred.
Doua impresii total diferite de la doua persoane ce au fost in acelasi timp acolo (vezi review carmenplesa77).
Nu mai putem sa facem deja diferenta intre subiectiv si obiectiv (ma refer la noi, cei care incercam sa ne facem o idee de ce ne asteapta acolo).
Sincer nu m-ai convins!
perceptii diferte ale aceleasi realitati tin de alcatuirea noastra interna
laur (pavellaurentiu) : pentru ca te "stiu" (virtual desigur) de mai mult timp - ghideaza-te dupa impresiile scrise de carmenplesa77, iti este mai apropiata ca fel de-a fi -- mergi linistit acolo, garantez ca te vei simti bine si vei veni incantat de la susesi .
vacanta placuta tuturor.
Salut,
Ma bag si eu in vorba.
Tocmai am venit de acolo.
Hotelul este super, cu toate micile nemultumiri pe care si le-au exprimat altii (si eu am asteptat 4 ore sa-mi aduca un patut de copil; sunt lucruri inerente oriunde te-ai duce). Nu am vazut in alta parte o preocupare atat de mare pentru copii si pentru clienti in general.
Recomand cu caldura hotelul, mai ales celor cu copii. Merita fiecare banut.
- Jul.2021 O vacanta sub asteptari la Susesi Belek — scris în 14.07.21 de Iasmi din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2020 Susesi Luxury Resort în pandemie — scris în 25.08.20 de ovy2k5 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Totul la superlativ — scris în 16.07.20 de fb116078 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de marciani30 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Hotel foarte bun — scris în 03.07.17 de Liviu God din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Nimic deosebit — scris în 11.10.15 de paul c din BICAZ - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Revelion Belek — scris în 07.01.15 de gabiXe din BUCURESTI - RECOMANDĂ