Su Sesi cu rele in special, dar si bune
Ne-am intors de cateva zile de la SuSesi, unde am fost cu fetita noastra de 3 ani.
Hotelul este impresionant, mai mult pe afara decat pe interior, piscinele sunt senzationale, am fi stat numai la piscina daca nu era asta mica pentru care marea e prioritara. Plaja este cam naspa, foarte mica si fara cine stie ce conditii, iar apa marii si mai rau: tulbure si se adanceste foarte repede, nu ne-a placut deloc. Soarele este criminal in aceasta perioada - ne-am umplut de bubite toti trei (si asta fara sa ne expunem la soare, doar sub umbrela sau in apa, si pana in ora 11 respectiv dupa ora 17), deci este bine sa aveti la voi un antialergic.
Revenind la hotel, nu este chiar atat de greu de parcurs - noi intr-o seara ne-am dat seama cam de tot - personal amabil, mancare ingrozitor de multa dar si buna (ti se face rau numai cand vezi cata e), bautura multa si foarte diversificata, animatori care vorbesc numai turca, rusa si geramana, doar cateva cuvinte in engleza, chiar si la kids-club tot asta se vorbeste - ideea e ca la cati rusi sunt (cred ca 80%) cam toata lumea se intelege, numai copiii romani au o problema de comunicare - este foarte clar ca nu-ti poti lasa copilul acolo asa cum zic chiar daca are 8 ani, o va lua razna ca nu-l intelege nimeni. Magazine putine si foarte scumpe-rusii au stricat piata intr-un mod cat se poate de evident, niste vanzatori scarbosi si aroganti-nu cumva sa ai tupeu sa ceri discount.
Camera mare dar destul de modest echipata si mobilata, insa patul de mijloc a facut toti banii - plangem dupa el si acuma - foarte mare si comod. Si acuma ajung la problema care ne-a deranjat enorm, singura mare problema a acestui hotel probabil: Intr-un sejur de 7 nopti ni s-a facut curat in camera o singura data, daca va vine sa credeti!!! Si asta datorita unui sistem foarte prost gandit de a face curat in camere exact in orele de odihna (13-16), cand lumea vine epuizata de la soare si vrea sa doarma! Cum e posibil ca intr-un hotel de 5 stele plin de familii cu copii, sa nu respecti un orar decent de odihna? Si daca asta nu e de ajuns, ganditi-va ca in fiecare seara mergeam la receptie sa-i rugam sa ne faca curat pana in ora 13 pt ca fetita noastra doarme la pranz, ziceau "Yes, yes" si nu se intampla nimic; pana in ziua 4, cand am facut un taraboi maxim direct la conducere si am obtinut cu greu o zi de curatenie - dar atat! deci in 7 zile, o singura data curatenie in camera, tare nu? Aviz familiilor cu copii!!!!!
In rest, programul de animatie destul de slabut, in special cel pentru copii, puteti vedea la avizierul de langa restaurantul principal programul zilei, ne-a placut foarte tare petrecerea de noapte de pe plaja cu baie de spuma...care s-a repetat si intr-o dupamasa. Pentru restaurantele A La Carte va trebuie rezervare la receptie, dar intre 9-9,30, pe urma nu mai gasiti locuri. Am fost la cel Argentinian care ne-a impresionat prin eleganta si bun gust dar nu datorita mancarii.
In concluzie, a fost o vacanta ok, dar cred ca sunt hoteluri mult mai bune in Belek, am auzit multe impresii in acest sens. Cu siguranta la anul vom cauta sa vedem si altceva. A, si ca sa nu uit: calitatea romanilor intalniti in complex lasa mult de dorit...nu ca ar avea vreo legatura cu hotelul.
Trimis de misha in 16.07.08 05:35:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (misha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2021 O vacanta sub asteptari la Susesi Belek — scris în 14.07.21 de Iasmi din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2020 Susesi Luxury Resort în pandemie — scris în 25.08.20 de ovy2k5 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Totul la superlativ — scris în 16.07.20 de fb116078 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de marciani30 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Hotel foarte bun — scris în 03.07.17 de Liviu God din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Nimic deosebit — scris în 11.10.15 de paul c din BICAZ - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Revelion Belek — scris în 07.01.15 de gabiXe din BUCURESTI - RECOMANDĂ