A fost cel mai frumos hotel in care am fost.
Am avut un apartament de 206 mp, la etajul 3, cu piscina in balcon, cu 3 terase, cu 3 camere, doua bai, doua holuri, cu camere de peste 35 mp fiecare.
Servicii deosebit de bune, aveam un turc care trecea din sfert in sfert de ora pe la sezlong sa ne intrebe ce sa ne mai aduca. Daca nu-i ceream nimic, ne aducea el ceva... A fost un vis!
Aveau si un aqua park, terenuri de sport, mai multe piscine, program artistic foarte frumos, mancare exagerat de multa si in orice moment al zilei. Puteai manca si bea in multe locuri din resort.
Singurul lucru mai putin placut: prea multi rusi!
Trimis de lucky in 13.10.12 18:28:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya, Kusadasi, Bodrum
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La 'primul' review scris, iti spunem, @lucky, bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Fiind vorba insa despre un review de cazare si un sejur mai vechi de 3 ani, in conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B], pct. 4), review-ul se publica fara PMA, el putand fi insa votat cu +/-1. (Nota: prevederile punctului mai sus mentionat se aplica doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de calatorie)
cinci mii de oiro? ... 7 zile... hmm... si daca as avea un negru personal, cu telecomanda, care sa-mi fluture frunza de palmier pe la posterior, tot scump imi pare!... dar... deh... depinde ce-ti doresti...
@Alex_Macedo: Da, dar am fost 3 adulti, cu un copil si uite ce apartament am avut...
- Jul.2021 O vacanta sub asteptari la Susesi Belek — scris în 14.07.21 de Iasmi din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2020 Susesi Luxury Resort în pandemie — scris în 25.08.20 de ovy2k5 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Totul la superlativ — scris în 16.07.20 de fb116078 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nu recomand — scris în 02.08.17 de marciani30 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Hotel foarte bun — scris în 03.07.17 de Liviu God din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Nimic deosebit — scris în 11.10.15 de paul c din BICAZ - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Revelion Belek — scris în 07.01.15 de gabiXe din BUCURESTI - RECOMANDĂ