Mi-a placut ca era mochetat complet, camera decenta cu scaune si masuta de lemn pe balcon. De asemenea era curat peste tot. Spatiile verzi erau bine ingrijite cum vezi rar pe litoral. Piscina era curata, bine dotata si frumos luminata noaptea.
A fost dragut ca la sosire am primit o sampanie, ciocolata si bere din partea casei. Am spart un pahar dar nu ne-au cerut sa il platim. Locul de joaca pentru copii era ok dar intunecos seara.
Pe plaja mi-a placut ca sezlongurile nu erau inghesuite. In apa insa, erau stanci si ierburi care stricau cheful de a sta in apa.
Nu mi-a placut ca restaurantul era "a la carte" inclusiv la micul dejun, un lucru atipic, mai ales ca majoritatea clientilor erau familii cu copii mici. De asemenea metoda mesei cu bonuri valorice e cam arhaica. Am ales sa mancam la o autoservire si a fost ok.
Trimis de buru in 14.07.15 20:13:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (buru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@buru - Bunicel review-ul! Scurt și la obiect. Dar ce să-i faci, așa e în zona Venus-Saturn. Un total dezinteres din partea hotelierilor pentru restaurantele lor. Nu găsești unul și bun.
@andreieu - Ei... mai gasesti, daca iti recomanda cineva ... uite, pentru ca ne cunoastem: ia manca tu in Venus la restaurantele de la hotelurile Inter sau chiar Afrodita... o sa iti mai schimbi parerea. si preturile nu sunt atat de mari precum s-ar putea crede. poate un 10-15% mai mult decat la autoservirile alea pe care le ridica lumea in slavi de parca ar fi cine stie ce.
@rentea: Păi normal că acolo o să găsești ceva Doar sunt hotelurile noi, modernizate, de 4-5 stele.
@andreieu - Da, dar stii ce vreau sa spun? Ca preturile sunt accesibile, in sensul ca daca iti permiti sa mananci la o autoservire din zona, mai pui 10-15% si mananci la unul dintre aceste restaurante, de care lumea fuge crezand ca sunt extrem de inaccesibile. Si asa, cei cu autoservirile acelea amarate (gel La Foisoare din Venus, atat de mult laudata) vor trai bine merci pe spatele unor clienti pe care ii va taxa aproape la fel cum o fac restaurantele mult mai dichisite din cele doua hoteluri.
- Jul.2024 Review Sunquest — scris în 04.07.24 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Excelent — scris în 05.09.23 de ux130666 din ILFOV CORNETU - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Concediu de vis — scris în 19.09.22 de ux127280 din TULGHEş [HG] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta perfecta — scris în 03.08.22 de Dan76 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O varianta de luat in calcul si pentru la anul... — scris în 15.07.22 de Costa78 din PUCIOASA [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un sejur foarte relaxant! — scris în 24.08.21 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Personal neamabil — scris în 09.08.21 de ux121737 din BLAJ [AB] - nu recomandă