Q&A Sunquest Hotel

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Sunquest Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Infotrimisă de: FloricaC - în [28.08.22 14:40:29]

    Merg în sept aici și ma interesa plaja hotelului, unde e, distanta față de hotel la ce ora găsești șezlonguri? Mulțumesc
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 533

    Despre Sunquest, informațiitrimisă de: adrian666 - în [11.07.16 14:06:48]

    Doresc sa achiziționez un bilet in septembrie pt 2 persoane la hotel Sunquest, din Venus. M-ar interesa pareri/informații despre: 1. Masa conditii, prospetime, diversitate 2. Plaja conditii, este asigurat sezlongul fara sa se întâmpine vreo problema? 3. Bonurile valorice se pot folosi si la bar plaja sau la bar piscina? 4. Amabilitatea personalului. 5. Condițiile de cazare. Puteti sa raspundeti la oricare dintre punctele se mai sus, as aprecia pareri cat mai corecte si dintr-o perioada recenta petrecuta la acest hotel, de ex 2015,2016.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2405

    Liniste noapteatrimisă de: bogdanmate - în [13.07.15 10:50:17]

    Buna, pe ce parte ar trebui sa am camera ca sa nu aud muzica noaptea? La ora 23 vreau sa dorm.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1462

    Niste sfaturi despre hotel Sunquest Venustrimisă de: george777 - în [03.08.14 22:21:33]

    Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre hotel, de genul... pe care latura sa solicit camera, unde se poate face plaja in conditii acceptabile, unde se poate manca bine si ieftin daca mai exista asa ceva... ce locuri de distractie pt copii dar si adulti sunt in zona... e prima oara cand merg in Venus... si ultima cum se ajunge la hotel... Va multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3211

    Vedere la mare? trimisă de: alle4295 - în [16.02.14 19:32:28]

    Nu cred ca am intalnit in niciun review sau descriere oficiala sa fie precizat acest aspect. Exista camere la acest hotel care au vedere la mare? Si daca nu, atunci care este cea mai buna varianta de orientare a camerei (am vazut ca piscina e admirata de multi dintre voi) ?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1995

    Masatrimisă de: alle4295 - în [15.02.14 21:30:35]

    Buna seara, puteti sa imi spuneti daca la restaurantul hotelului se poate plati si cu bani cash (adica daca clientii care au luat doar cazare, nu si bonuri de masa pot manca acolo) ?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1938

    Unde se mananca bine? trimisă de: mononamad - în [11.03.13 21:50:04]

    As vrea sa stiu ce posibilitati de a servi masa sunt prin jurul hotelului si preturi estimative? Exista restaurante cu meniul zilei la pret fix? (cum sunt in Mamaia)
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1486

    Detalii despre restauranttrimisă de: mononamad - în [01.03.13 23:36:05]

    Ma intereseaza preturile la restaurant estimativ pentru o familie cu 2 copii (pranz si cina). Daca s-ar putea exemplificare cu preturichiar si din 2012, ar fi perfect.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1336

    Gandaci in camera ?trimisă de: madaD - în [08.08.11 22:24:25]

    Cineva spune ca erau gandaci in camera !!!! E adevarat ?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2487

    Intrarea in mare ...trimisă de: madaD - în [08.08.11 22:21:13]

    Buna seara, Sunteti amabil/a sa-mi spuneti cum era intrarea de pe plaja in mare. Din poze pare sa fie o intrare putin abrupta si cu ceva pietre la mal. Ma intereseaza pt ca am un copil mic si as dori sa stiu daca intrarea in mare este lina sau nu. Multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2578

    Detalii referitor la masatrimisă de: a_raluk - în [16.06.11 13:22:43]

    Intrucat e foarte probabil sa ajungem si noi la Sunquest undeva la mijlocul lui iulie, am consultat site-ul hotelului pentru tarife, detalii si bineinteles rw-urile acestui site. Nu am inteles cateva aspecte in ceea ce priveste masa. Am vazut pe site-ul hotelului ca se pleaca de la un tarif standard pt cazare la care se adauga (optional), contra cost, mic dejun sau/si pranz, cina. Intrebarea mea este: nu se poate alege cazare iar masa sa se plateasca la fata locului? Adica sa comand si sa platesc cu bani la restaurant. Ce avantaj am daca aleg, sa zicem, pensiune completa? E meniu fix in acest caz? Bufet? A-la-carte? Beneficiez de ceva reducere la pretul a-la-carte? Pentru ca vad ca majoritatea celor care au scris aici au mers cu bonuri... si nu inteleg de ce ati ales aceasta varianta. Probabil ca exista un avantaj, pe care eu nu il sesizez. Sau poate ca accesul la restaurant se face doar cu bonuri... ?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5349

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Sunquest Hotel
    pagină generată în 0.01640510559082 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]