un hotel foarte ok pt banii platiti!!
foarte curat in hotel de asemenea si piscina hotelului foarte curata si intretinuta!!
parerea mea ca si-a meritat toti banii si cu siguranta voi reveni acolo!!
mai mult, in cateva seri ne-am trezit cu surprize placute din patrea hotelului, ex o sampanie - un gest mic dar care ne-a facut sa ne simtim foarte bine!
o singura chestie mai rea care nu mi-a placut au fost usile din camera care erau de o calitate scazuta si faceau galagie la inchidere si deschidere in rest totul ok
curatenie sa facea in camera zilnic si se schimbau prosoapele deci in mare recomand acest hotel!!
Trimis de Aliashec in 15.07.14 05:38:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aliashec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Aliashec: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate..
@Aliashec: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jul.2024 Review Sunquest — scris în 04.07.24 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Excelent — scris în 05.09.23 de ux130666 din ILFOV CORNETU - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Concediu de vis — scris în 19.09.22 de ux127280 din TULGHEş [HG] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta perfecta — scris în 03.08.22 de Dan76 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O varianta de luat in calcul si pentru la anul... — scris în 15.07.22 de Costa78 din PUCIOASA [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un sejur foarte relaxant! — scris în 24.08.21 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Personal neamabil — scris în 09.08.21 de ux121737 din BLAJ [AB] - nu recomandă