Acum ca mi-am mai revenit din starea de concediu am decis sa scriu cateva pareri despre vacanta la Hotel SunQuest din Venus.
Voi incerca sa concep totul punctual si cat mai scurt posibil:
1. Receptie: multa amabilitate si disponibilitate de a rezolva toate problemele aparute. Sincer, nici un repros.
2. Piscina: nu stiu, nu am folosit-o. Apa marii era calda si curata
Si la ultimele doua puncte niste pareri mai dure despre restul:
3. Camere: camera frumoasa incadrandu-se fara probleme in statutul de 3 stele (aer conditionat, dus-se putea totusi o cabina, televizor-se putea un pic mai mare). Problema enorma a fost reprezentata de niste mici creaturi despre care se spune ca vor supravietui chiar si dupa disparitia omului: gandacii. Cum logodnica mea are o mica fobie cu aceste creaturi a fost destul de dificil pentru ea sa se relaxeze si sa poata adormi seara. Cred ca pentru 3-4 luni se poate face un efort pentru a scapa de ei.
4. Restaurantul: am pastrat "la pièce de résistance" pentru final. Nu am calificative "diplomatice" pentru a descrie organizarea "dementa" (caci altfel nu o pot numi) a personalului din acest restaurant. Unul iti ia comanda, unul iti aduce comanda (cu multe lipsuri de obicei) si altcineva iti aduce nota. Totul intr-un timp numit uneori stiintific "timpul melcului". Nu am vazut niciodata 6 ospatari care "pierd lupta" atat de usor cu 30 de mese. Am promis ca voi incerca sa fie cat mai scurta relatarea asa ca ma voi opri cu o ultima parere despre restaurant: mancarea a fost chiar ok si destul de diversificata (un plus bucatarului).
Sper ca s-a conturat o imagine in cele relatate de mine si multe salutari sotilor simpatici din Gorj ce au reusit sa reziste eroic 39 de minute pana au mancat.
Bogdan
PS: Voi pune la bucatarie si conditiile de servit masa un "Nici multumit, nici nemultumit" numai datorita amplasarii restaurantului si bucatarului.
Trimis de fagu2411 in 26.07.11 17:31:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fagu2411); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Review Sunquest — scris în 04.07.24 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Excelent — scris în 05.09.23 de ux130666 din ILFOV CORNETU - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Concediu de vis — scris în 19.09.22 de ux127280 din TULGHEş [HG] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta perfecta — scris în 03.08.22 de Dan76 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O varianta de luat in calcul si pentru la anul... — scris în 15.07.22 de Costa78 din PUCIOASA [DB] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un sejur foarte relaxant! — scris în 24.08.21 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Personal neamabil — scris în 09.08.21 de ux121737 din BLAJ [AB] - nu recomandă