In trecerea spre Baile Felix am facut o escala de 2 nopti la acest hotel. Nu mi-a fost recomandat, am intrat pe internet si am facut rezervare telefonica.
Personalul deosebit de politicos atat la telefon cat si live.
Conditii de cazare excelente, camera mare foarte curata, cu doua fotolii tip balansoar, saltea noua si un pat suplimentar ok pe care putea sa doarma un adult fara probleme.
Micul dejun care a fost inclus in pretul camerei este decent destul de variat si proaspat. Nu am mancat celelalte mese la restaurantul hotelului deoarece gasisem la circa 70m pe partea cealalta a DN-ului o carciumioara cu un meniu foarte variat si foarte gustos si la niste preturi mai mult decat accesibile.
Un minus este dat de lipsa balconului (pentru fumatori) si de neingrijirea terenului de tenis de camp.
In orice caz, pentru tranzit sau pentru o cura la salina recomand hotelul fara nici o problema pentru ca ne-am simtit foarte bine.
Pentru salina este recomandabil sa ai masina pentru ca este oarecum in partea opusa a orasului... dar, fiind orasel mic si neaglomerat, ajungi foarte repede.
Hotelul are si o parcare foarte mare unde gasesti oricand loc fara probleme.
Trimis de dio_1 in 19.07.16 09:23:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURDA [CJ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dio_1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 34&ridAnt=70502
- Jul.2016 Servicii de cosmar — scris în 19.07.16 de Dan@47 din PLOIEşTIORI [PH] - nu recomandă
- Aug.2014 Venit, văzut, plăcut… poate revenit! — scris în 27.01.15 de DaRKruCS din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 SunGarden Turda, un hotel placut ! — scris în 18.04.14 de haiduc din PRIBEGIT IN TARA SFANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Cazare excelenta — scris în 27.08.13 de tamjo din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 O cazare excelenta in Turda — scris în 12.01.13 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ