Viena, orasul unde m-as intoarce oricand
Am plecat să ne plimbăm, să revedem Timişoara, şi pe drum ne-am zis că n-ar fi rău sa ajungem şi in Budapesta. Ajunşi la Budapesta, ne-am plimbat puţin prin Piata Eroilor, Palatul Parlamentului, Podul cu lei şi apoi am hotărît că putem ajunge să înnoptăm la Viena. Seara ajunşi în Viena ne-am ghidat după indicatoarele ce ne-au adus direct la Suitehotel Wien Messe. N u ştiam nimic de acest hotel, dar am fost foarte încântaţi, si am revenit de mai multe ori acolo. Camerele hotelului sunt foarte spaţioase cu pat matrimonial, si încă un pat mic, despărţite printr-o cortină. Camera este ideală pentru familii cu copil. In cameră găseşti cuptor cu microunde, cană de fiert apa, şi zilnic ti se aduce pliculete cu ceai, cafea şi zahăr. Baia e cu cadă cu hidromasaj, iar WC-eul este separat. Prosoapele şi produsele cosmetice se schimbă zilnic şi totul este foarte curat.
De la hotel se pot achiziţiona cartele de călătorie (viena card), valabile 36 ore, cu multe reduceri la unele restaurante şi obiective turistice şi poţi circula pe toate mijloacele de transport. hotelul dispune de parcare subterană, şi staţia de metrou este foarte aproape. De la hotel se poate merge pe jos la Prater sau o staţie cu metroul. Lîngă acest metrou se află Ibishotel Wien Messe, care este la fel de bun şi un pic mai ieftin, camerele puţin mai mici, dar restaurantul mai dotat.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kmy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.22442000 N, 16.39880000 E - CONFIRMATE
vă rog să ma scuzaţi, dar calculatorul mi-a creeat probleme şi am incărcat pozele de mai multe ori.
kmy: nu-ti fa probleme, ne ocupa noi de poze.
Nu-i de mirare ca a mers totul foarte greu, la ora la care ai incarcat tu se face backup-ul automat al site-ului si aproape nimic n (altceva) nu mai functioneaza.
In general, incercati sa evitati folosirea site-ului intre roele 3 si 5 dimineata. Mai bine amanati pentru alta data, merge ingrozitor de greu sau nu functioneaza deloc.
Mutat impresiile si pozele lin rubrica hotelului"SUITEHOTEL WIEN MESSE", deja existent pe site.
Sters dublura introdusa de autoare.
Viena= vals sau gresesc?
daca melodia atasata nu corespunde putem schimba!
- Jun.2015 Merita banii — scris în 28.06.15 de mikulis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Un exemplu de hotel clasic Accor — scris în 18.04.13 de lorelei34 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Viena, orasul meu de suflet — scris în 24.04.12 de Katy 20 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Suitehotel Messe - foarte bun! — scris în 08.10.09 de sam din CONSTANTA - RECOMANDĂ