Am descoperit acest hotel incercand sa evit centrul si problema parcarii si am nimerit extraordinar.
Camere foarte mari, mobilate modern, modular. Toaleta separata de baia cu cada si cabina de dus. Kitchineta cu cuptor cu microunde si fierbator de apa, frigider, cafea si ceai. AC, WiFi gratis in camera + cablu Ethernet, telefonie nationala gratis, LCD cu Video On Demand gratis (filme noi, cine mai avea timp de ele...).
Personal foarte amabil, curatenie perfecta, locatie excelenta, zona linistita, la 100m de statia de metrou si patru statii de centru. Locuri de parcare in jur sau in garajul hotelului pentru 10 Euro.
Micul dejun cam scump, nu am luat, dar chiar si asa am primit din partea casei o cafea si o briosa. E mult mai rentabil sa cumperi ceva de mancare de la Eurospar-ul de vizavi:).
Hotel foarte bun, face toti banii (69 Euro tripla, rezervare pe net) si sare peste cele trei stele afisate.
Trimis de sam in 08.10.09 12:08:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.22442000 N, 16.39880000 E - CONFIRMATE
- Jun.2015 Merita banii — scris în 28.06.15 de mikulis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Un exemplu de hotel clasic Accor — scris în 18.04.13 de lorelei34 din RM. VALCEA - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Viena, orasul meu de suflet — scris în 24.04.12 de Katy 20 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2007 Viena, orasul unde m-as intoarce oricand — scris în 09.01.10 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ