In perioada 21.05 - 23.05.2015 am "evadat" intr-o minivacanta la Baile Olanesti.
Am fost cazati in camera nr. 3 (am facut rezervare cu 2 zile inainte) in corpul nou, camera aflata peste raul Olanesti si deasupra restaurantului.
Desi initial sotia nu a fost asa de incantata de camera data, la finalul sejurului a fost multumita de alegerea luata.
Dotari camera: Pat matrimonial (160x200), TV, minifrigider, masa si fotolii, balcon. Destul de spatioasa (am avut lejer loc 2 adulti si 2 copii fara pat suplimentar). Baia destul de spatioasa si aceasta (pot spune ca "am furat" modelul de faianta si gresie pentru noul apartament proaspat achizitionat).
Mesele le-am servit la hotel (poate din comoditate, poate ca celelalte restaurante dinspre izvoare nu imi dadeau siguranta, poate...). Mancarea destul de buna dar poate putin cam mari preturile (in comparatie cu celelalte restaurante).
Am avut noroc sa nu apucam aglomeratia din Iunie, August asa ca putem spune ca sejurul a fost unul foarte frumos.
Notele noastre pentru acest sejur:
Hotel (amplasare, dotari): 9
Amabilitatea personalului: 10
Restaurant (calitate/pret): 9 (10/8)
In concluzie - recomand.
Trimis de Laurentiu P in 27.05.15 15:04:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI. A mai fost în/la: Sibiu, Mamaia, Olanesti, Valea Argesului, Sighisoara, Moldova.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Laurentiu P); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20462300 N, 24.23892400 E - CONFIRMATE
- Aug.2018 Prima impresie...!!!! — scris în 15.08.18 de Aurika din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 Cazarea? — scris în 28.08.18 de Pisicu din MOTRU [GJ] - nu recomandă
- May.2016 Impresii Hotel Stogu — scris în 19.05.16 de lia 2 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Din nou la Stogu, la fel de mulțumiți — scris în 28.11.15 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un bun hotel — scris în 04.09.15 de nae.dumitru din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 August la Baile Olanesti — scris în 29.08.15 de Riana65 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Revelion la Hotel Stogu 3*, Baile Olanesti — scris în 11.01.15 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ