Pentru un weekend scurt la Malul Marii am ales statiunea Mamaia fiind mai aproape de Constanta. Am decis sa ne cazam in aceasta locatie si nu regret deloc. Camera este curata, cu gresie pe jos insa un tip de gresie pe care nu aluneci, baia impecabila, apa calda, balcon mare, acoperit. Am ales o camera pe partea cu lacul. In camera exista aer conditionat cu aer rece/cald, TV HD diagonala 82cm. In camere nu se fumeaza insa la parter la receptie se fumeaza si fumul urca pana la et 1 cel putin unde am stat noi, pe sub usa si pe langa usa. Nu recomand camerele de la et 1 pentru cei care nu fumeaza pentru ca in camera miroase discret a fum de tigara.
In dulap exista 2 halate de baie albe si papuci pentru camera.
Dimineata la micul dejun diversificare cum nu am vazut in Romania la hoteluri de 3* sau 4*: mezeluri de calitate, crenvusti de pui, branzeturi, legume (rosii, ardei, castraveti), iaurt, omleta, oua ochiuri prajite, oua fierte in coaja, salata vinete, masline, pate ficat porc ambalat, unt, gem, miere, ketchup, maioneza, mustar (toate ambalate individual), mini-croissant cu unt si ciocolata, suc portocale, cafea, ceai, paine graham si alba, cereale Nestle de 4-5 feluri.
Am servit dejunul si cina la restaurantul hotelului. Preturi decente: meniu pranz 40 lei cu 4-5 sortimente la alegere din fiecare fel de mancare: supe/ciorbe, friptura + garnituri + desert. Recomand la desert doar clatitele cu un aluat bine facut, papanasii putin neprajiti la mijloc, tiramisu realizat cu piscoturi inmuiate in cafea si frisca (eu fac prajituri si torturi in casa si tiramisu inseamna cu totul altceva). Cina 40 lei cu 4-5 sortimente la alegere din fiecare fel de mancare: friptura + garnituri + salata + desert.
Partea neplacuta o reprezinta faptul ca este pe partea cu lacul, cand mergi cu copii trebuie sa cari tot felul de lucruri pentru plaja si poate fi incomod. Pentru un sejur scurt (weekend) as alege din nou aceasta locatie, altfel eu prefer o locatie pe malul marii, din lene :) dar si pentru ca traversatul Bdul Mamaia mi se pare un sport periculos.
Nu am ce sa reprosez locatiei, nici la cazare, nici la restaurant, micile nemultumiri sunt nesemnificative :)
Trimis de mancare-bebe in 28.04.15 15:40:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mancare-bebe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 Un hotel unde m-am simtit splendid — scris în 04.12.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O vacanta reusita — scris în 30.07.18 de mirceav din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Un hotel supraevaluat — scris în 03.01.18 de bartaiomu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel OK. — scris în 19.04.15 de Marius70 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O surpriza extrem de placuta — scris în 15.08.13 de fluturas-roz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Hotel Splendid si Mamaia de azi... — scris în 15.08.13 de costin1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Frumos si curat — scris în 07.09.12 de deea22 din BUCURESTI - RECOMANDĂ