Suntem sositi de 2 zile si suntem foarte multumiti!
Conditii bune, curatenie, personal atent si bine-pregatit.
Chiar daca suntem cazati in camera cu vedere la bulevard, zgomotul nu e (atat) de deranjant.
Distanta pana la plaja nu e mare, se traverseaza strada si se ajunge pe aleea dintre hotel Pelican si hotel Golden Tulip.
Mic-dejun bufet suedez inclus, destul de bogat, cu de toate!
Pentru celelalte mese avem de la receptie un card cu bani inclusi (pensiune completa achitata la agentia de turism).
Vom reveni la final cu foto si impresii finale mai detaliate!
Trimis de ionut_c in 25.06.11 12:01:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Litoral (Eforie Nord), Sovata, Nordul Moldovei, Voineasa, Maramures, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionut_c); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ionut c, multumim pentru vestile prospete de pe litoral, asteptam impresiile finale cand te intorci si bineinteles fotografiile. Atunci vom valida si acest review.
Pana atunci, iti doresc sa ai un concediu placut in continuare.
@ionut_c, ne poţi relata şi impresiile la final de sejur? Nu de alta, dar e păcat de munca deja depusă pentru a scrie acest articol...
Şi e păcat şi de faptul că nu este (încă) accesibil tuturor turiştilor posibil interesaţi de acest hotel...
Hai, te rugăm, încă un mic efort!
Publicam cu intarziere acest review, amanat in speranta unor completari la sfarsit de sejur (si ulterior iesit din evidenta)
Sa speram ca autorul isi va face timp sa aduca completarile de final - concluzia.
Imi pare bine sa aud ca nu a scazut calitatea serviciilor la acest hotel, pt ca Splendid reprezinta pentru mine varianta cea mai buna de cazare pe litoral la nivel de 4 stele si la un pret mare dar cat de cat raportat la nivelul standardelor inalte.
Eu am fost in 2009, am fost incantata de absolut tot ce am vazut acolo, de curatenie, de marimea camerelor, de amabilitatea personalului, de micul dejun diversificat si proaspat.
Din pacate nici anul trecut nici anul acesta nu ne-am mai permis sa dam vreo 2000 si ceva de lei sa mergem aici si ne-am cazat la niste particulari, dar ma bucur ca dupa doi ani au reusit sa-si mentina standardele la un nivel ridicat.
Stii cumva daca s-a inceput constriuirea unei piscine la hotel? Deoarece asa aveau in proiect.
- Dec.2023 Un hotel unde m-am simtit splendid — scris în 04.12.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O vacanta reusita — scris în 30.07.18 de mirceav din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Un hotel supraevaluat — scris în 03.01.18 de bartaiomu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Cu adevarat Splendid — scris în 28.04.15 de mancare-bebe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel OK. — scris în 19.04.15 de Marius70 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O surpriza extrem de placuta — scris în 15.08.13 de fluturas-roz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Hotel Splendid si Mamaia de azi... — scris în 15.08.13 de costin1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ