Am fost intr-un weekend cazati la acest hotel. Nu am ales noi locatia ci grupul cu care am fost. Ma asteptam la ceva mai rau, dupa ce am citit ce au scris alti turisti in anii trecuti, dar per total a fost acceptabil.
Noi am avut vedere in spatele hotelului, unde jumatate din peisaj este intr-adevar deplorabil (2 hoteluri in paragina) insa cealalta jumatate are vedere la piscina/curtea unui hotel de 4 stele, nou construit. Asta nu a fost prea bine deoarece copilul nostru vedea balaceala din piscina si jucariile de exterior de acolo si ma batea la cap ca vrea si el :)
Micul dejun e asa cum l-au descris si ceilalti (ar putea sa il mai imbunatateasca daca tot e hotel de 3 stele), camera a fost curata, baia de asemenea.
Din pacate, am facut doar cateva poze, pentru ca a trebuit sa respectam programul grupului si totul a fost pe repede inainte. Cred ca am cateva poze cu vederea din spate pe care le voi atasa cat de curand.
Trimis de lorryblue in 27.08.13 14:30:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Jupiter, Moeciu de Sus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lorryblue); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: Coordonatele GPS corespund realitatii.
Numai bine!
- Jul.2024 Reintalnirea cu marea a meritat 'toti banii! ' — scris în 11.07.24 de gfrujina din CURTEA DE ARGES - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Nu merita banii!!! — scris în 24.07.17 de Akilau din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2016 Un hotel ieftin — scris în 29.08.16 de anavalmdro din LONDRA - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Smarald, Eforie Nord - Bine! — scris în 29.11.16 de razvan.s1980 din REşIţA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Hotel Smarald nu e ceea ce arata pozele din prezentare — scris în 10.08.14 de roxana_arad din ARAD - nu recomandă
- Aug.2013 Un sejur foarte relaxant — scris în 20.09.13 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Placut — scris în 30.07.12 de shtefy1982 din NEAMT - RECOMANDĂ