Am ajuns la acest hotel pentru un training. M-am uitat pe harta ca sa vad pe unde este locat si, pentru ca am vazut ca nu este la drumul principal, m-am gandit ca trebuie sa fie o locatie supra-evaluata (pe site-ul lor scrie boutique hotel). Primul lucru, pentru parcare este cineva la intrare care iti cere cheile pentru a parca el masina. Eu am avut incredere si i le-am dat insa puteti la fel de bine sa lasati omul la volan si sa stati in masina (daca nu aveti incredere). Am ajuns in camera si, intradevar, am putut sa zic "da, intradevar, ce e pe site este si aici". Atentie la detalii, amenajat cu bun gust, fiecare camera este altfel amenajata, holurile fiecarui etaj are alta culoare, baile comune (de la terasa sau de la restaurant sunt amenajate frumos). Mancarea foarte buna (mie mi s-au parut preturile un pic cam mari), bine aranjate farfuriile, ospatarii foarte draguti si atenti.
Fireste, lucrurile in timp se pot schimba insa mi-ar place sa stiu ca aici se va pastra aceasta calitate.
Trebuie sa adaug ca hotelul este situat in spatele politiei din Ramnicu Valcea iar zona este foarte linistita tocmai pentru ca nu este la drumul principal. Nu cred ca poate fi considerat un hotel ieftin insa nici nu este exagerat de scump (recunosc eu nu am platit nimic pentru ca era platit de organizatorii trainingului) ci cred mai degraba ca este un foarte bun raport calitate-pret.
Trimis de AlinaD in 10.08.13 13:46:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂMNICU VÂLCEA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlinaD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2020 Simfonia eleganţei şi bunului gust — scris în 26.04.21 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Am ascultat Simfonia din intimplare — scris în 19.08.16 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Perfect — scris în 30.10.15 de AleDia din SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Deosebit — scris în 23.02.14 de ANAMA din CRAIOVA - RECOMANDĂ