REZONABIL
Silva Hotel3 / MENIU
O surpriză plăcută lângă telecabină
Pentru mini vacanța de 1 decembrie de anul acesta ne-am hotărât destul de târziu așa că ne-am bucurat că am găsit cazare într-un apartament la acest hotel, aproape de telecabină, spre încântarea celui mic.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Apartamentul este spațios, este câte un televizor în fiecare cameră, deci am putut urmări ultimele meciuri din grupele CM de fotbal, în paralel! :)
Are și 2 balcoane, este liniște, curat, baia are cadă, căldură cât cuprinde!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Noi am fost f mulțumiți, am mâncat mic dejunul și cina la restaurantul hotelului și a fost, mai ales la cină, nemaipomenit de bună mâncarea, iar servirea foarte promptă și tot personalul amabil, deși era sâmbătă seara și era plin ochi. Recomand păstrăvul pane și parfait-ul de ciocolată la desert!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Sunt câteva mini market-uri în zonă dar și destui câini vagabonzi, dar care nu fac tărăboi.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
De menționat că există la bar o masă de biliard care se închiriază cu 30 de Leo pe oră. Pt cine vrea să urce cu telecabina la Sfinx, prețul mi s-a părut cam descurajant: un adult și un copil, 250 lei dus-întors (170+80). Prin jur mișună și particulari care propun insistent excursii cu mașina sus în zona Sfinxului, nu am detaliat dar am înțeles că ar fi în jur de 200 lei, duminica la plecare făceau reducere la jumătate!
Trimis de FrancescaClara in 08.12.22 13:21:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FrancescaClara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Un potential imens, exploatat romaneste — scris în 20.07.24 de MihaiSt1982 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Hotel Silva Busteni — scris în 04.06.22 de papalito din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Hotel Silva – cazare buna intr-un loc de vis! — scris în 19.02.22 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Bușteni, hotel Silva după 6 ani — scris în 26.01.20 de Mihagabi din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Silva — scris în 31.08.19 de emma2002 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Cazare la Hotel Silva Busteni — scris în 26.09.18 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Silva Busteni — scris în 05.09.18 de Didy din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ