Hotelul Sep din Arad este situat pe soseaua de centura, spre iesirea catre Ungaria, in apropiere de Carrefour. Fumatul este interzis in camere si in restaurantul hotelului.
Camera:
Camera este foarte mare, spatioasa, curata, ingrijita. Lenjeriile sunt curate, exista televizor LCD sau slim, aer conditionat, geamuri termopan, un birou, dulap, din pacate fara site. Hotelul are 2 etaje, nu are lift, camerele de la etajul 2 sunt gen mansarda - aici sunt geamuri deasupra paturilor, astfel incat in noptile senine puteti privi cerul din pat.
Baia:
Baia este foarte mare, cu cada de colt, prosoape impecabile, geam pentru aerisire.
Restaurantul:
Micul dejun nu este inclus, insa meniul pentru micul dejun este variat, iar preturile mici - omleta este excelenta, cafeaua la filtru la fel. Si pentru masa de seara preturile sunt foarte decente, totul este preparat pe loc, clasic (nimic "din punga"), foarte bun. Noi am avut mici probleme la calculul notei - au uitat sa ne treaca mai multe produse, dar totul s-a rezolvat usor :)
Parcarea:
Parcarea este mare, gratuita, pazita, in curtea interioara a hotelului.
In concluzie un hotel bun pentru tranzit, linistit (chiar daca este situat pe soseaua de centura), cu oameni foarte amabili si primitori.
Trimis de irma_ro* in 24.09.10 20:12:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irma_ro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pentru tranzit este bun, cam asa sunt preturile in zona sub 100 ron nu gasesti!